Vila individuala deosebita în Tunari

Tip tranzactie De vanzare
320.000€ + TVA

Descoperă o oază de lux și confort în Tunari cu această impresionantă vilă individuală, disponibilă acum pentru promovare! Cu o înălțime generoasă de 3,4 metri și suprafețe vitrate mari, această proprietate te va cuceri prin eleganța și lumină naturală abundentă.

Tâmplăria de calitate asigură o izolare excelentă și o experiență deosebită în interiorul casei, în timp ce cele trei dormitoare spațioase cu băi proprii aduc o notă de rafinament și intimitate pentru toată familia.

Fiecare pas prin această vilă te va impresiona, iar livingul foarte spațios este locul ideal pentru a te relaxa și a petrece timp de calitate alături de cei dragi. Orientarea spre sud-vest îți oferă soare și lumină pe tot parcursul zilei, creând o atmosferă călduroasă și primitoare.

Cu o curte proprie de 220 metri pătrați și un gard înalt de 3 metri, vei beneficia de intimitate și liniște, creând un spațiu perfect pentru a petrece momente memorabile alături de familie și prieteni. Materialele de cea mai înaltă calitate folosite în construcția vilei asigură durabilitate și eleganță pe termen lung.

Un alt beneficiu important este încălzirea în pardoseală, care îți va oferi confort termic în sezonul rece și o atmosferă plăcută în fiecare colț al casei.

Amplasată strategic, la doar 5 minute de Școala Americană și Olga Gudin, această vilă îți oferă acces rapid la educație de calitate pentru copii, în timp ce mansarda open space reprezintă o oportunitate fantastică de a crea un dormitor suplimentar cu baie proprie sau un spațiu polivalent pentru diferite activități.

Așadar, dacă visezi la o locuință de lux ce îmbină armonios confortul modern cu eleganța clasică, această vilă individuală din Tunari este răspunsul la visul tău imobiliar. Nu rata ocazia de a descoperi această bijuterie și a deveni parte dintr-o comunitate selectă ce îmbrățișează exclusivitatea și rafinamentul în fiecare detaliu. Contactează-ne acum pentru a programa o vizionare și a începe o nouă etapă din viața ta într-un loc cu adevărat special!

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Wireless
  • Mobilat
  • Nemobilat
  • Sistem încălzire
  • Centrală proprie
  • Încălzire prin pardoseală

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii