Vila moderna 5 camere | Zona Pipera

Tip tranzactie De vanzare
1.480.000€

Cu o volumetrie incitanta, cu finisaje ce imbie deopotriva la ingeniozitate si creativitate, cu o terasa spatioasa si cu numeroase planuri ce pot prinde contur dupa cum ati visat, Villa Selestia este cu siguranta de luat in calcul daca sunteti o familie in cautarea unei case in zona Pipera. Mai precis, proprietatea la care facem referire se afla la 10 minute distanta de Promenada Mall si Mall Baneasa, fiind pozitionata la adapost de traficul intens cu zgomotul si poluarea aferenta, intr-o zona linistita, oferind totodata acces imediat catre centrul Bucurestiului.
Cu o suprafata generoasa si 1000 mp teren, credem ca merita atentia dumneavoastra, astfel ca avem placerea sa va invitam la o vizionare.

Legat de Villa Selestia, sunt cateva detalii ce merita specificate:
Constructia, in sine, a fost finalizata de curand, ceea ce inca ii da un farmec aparte cand vine vorba de aspectul noutatii.

Suprafata construita desfasurata este de 490 mp, P+E amprenta la sol 246 mp, Suprafata utila 358,1 mp
La parter, veti fi intampinati de un antreu luminos, ce isi infiripa culoar spre zona de living, care masoara o confortabila suprafata de 36,4 mp. Bucataria are si ea 33,1 mp si se continua cu un spatiu special pentru gatit, ferit de posibilitatea de “inmiresmare” a intregii case cu miros de mancare, indiferent de retetele pe care urmeaza sa le experimentati. Aceasta din urma este o bucatarie calda, intima si simpla, dar cu suficient spatiu de desfasurare ( de 10,4 mp ). Pentru oaspeti, parterul gazduieste si un dormitor pentru oaspeti, ale carui ferestre lasa lumina sa patrunda din abundenta, iar volumetria tavanelor complimenteaza in mod direct modul extrem de calculat al simetriei spatiale din orice unghi ati privi. Acest dormitor are 27,1 mp, ceea ce, in sine, este suficient pentru orice tip de oaspeti.
Tot la parter se afla inca 2 spatii de depozitare, 2 bai, 2 holuri de 43,5 mp si camera de centrala de 6 mp.

Etajul gazduieste 3 dormitoare foarte spatioase, de 27,1 mp, 32,7 mp si 37,1 mp, fiecare cu dressing-ul lui, 3 bai si camera de spalatorie de 6 mp
Nu puteau lipsi din configuratia arhitecturala nici cele 3 terase adiacente dormitoarelor, de 7.6 mp, 8.9 mp si respectiv 10.9 mp, care abia asteapta sa faca cunostinta cu noi plante decorative si un set-up feeric, ideal pentru serile linistite cu muzica buna si conversatii profunde.

Mansarda este ocupata de 2 camere de 20,5 mp si respectiv 25.72 mp, unite de un hol de 28.65 mp.
La fiecare nivel exista cate un spatiu de socializare, ca un miniliving ce invita la stari de bine si amintiri ce asteapta sa fie create.

Constructia este solida, serios consolidata, cu o infrastructura din beton armat cu fundatii continue, pe conturul zidurilor avand o suprastructura din cadre de beton armat cu inchideri realizate din materiale prefabricate importate din USA. Important de mentionat despre aceasta structura este faptul ca modelul de constructie este brevetat si eficientizeaza consumul de energie pe timp de iarna, reducand costurile de incalzire cu 40% pana la 70% fata de constructiile clasice.
Sunt, de asemenea, disponibile doua locuri de parcare, ceea ce face stresul gasirii unui loc sa devina redundant din momentul in care alegeti sa va stabiliti in noua dumneavoastra casa.

Certificat energetic – Clasa A.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Supraveghere video
  • Telecomandă poartă acces auto
  • Mobilat
  • Nemobilat
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii