Vila proiect UNIC! Lac Tunari

Tip tranzactie De vanzare
1€

Cum ar fi ca, dimineata, privelistea de la cafea sa fie aceasta si sa ii puteti spune lejer “acasa”…?
Acest loc este real si se afla in comuna Tunari, cu ponton pe lacul cu acelasi nume, inconjurat de natura, liniste si tihna.
Cu o o arhitectura exclusivista – open space – semnata de un arhitect celebru, cu acoperis de stuf, perfect acomodata de apropierea luciului apei, Vila Tunari este locul ideal pentru o familie in cautarea unei proprietati vaste, perfect armonizate cu natura, cu privelisti de basm din orice parte ati privi si cu un imens potential ce merita explorat.

Construita in 2007, vila dispune de 280 mp utili dispusi pe parter si are urmatoarea configuratie
un generos living de 77 mp, 3 dormitoare spatioase ( matrimomial de 24mp, si cele 2 dormitoare de oaspeti de 20mp si respectiv 17 mp) cu trei bai si un birou, iar etajul este rezervat pentru sauna si o superba terasa interioara de 40mp.
Livingul este spectaculos atat prin suprafata cat si prin inaltime (5 – 10m). PeretiI cortina cu geamuri inalte ofera o splendida vedere spre lac, reusind astfel sa creeze ambianta perfecta pentru o locuinta cu adevarat ravisanta.
Terasa exterioara in prelungirea livingului este acoperita – are o suprafata de 40 mp si inaltime de 8m. Seratele cu prietenii ori diminetile racoroase vor capata aici un alt sens, imbogatit de o peisagistica atent construita, ce lasa impresia unui loc aflat firect in natura, salbatic si imbietor spre explorare, insa suficient de ingrijit, cu o vegetatie selectata aparte pentru a innobila intreaga experienta a plimbarilor in exterior.
Curtea vilei are o suprafata de 3000mp si este amenajata si decorata cu flori , arbusti , pomi fructiferi si decorativi .
Sistemul de irigatii acopera intreaga curte terasata si este automatizat.
Aleile au terasamente solide armate sub lespezile de piatra.

Demna de mentionat este si piscina de langa vila, cu apa incalzita solar. Oaspetii dumneavoastra vor aprecia cu siguranta arhitectura deosebita in forma de scoica si pardoseala de mozaic importata, antiaderenta.

Pergola are o capacitate de 3 masini.
In zona de acces mai pot parca alte 4 autovehicule.
In aceeasi curte mai exista o casuta cu acoperis de stuf cu destinatie de spatiu de depozitare si casuta de unelte.

Vila are 2 sisteme centrale de incalzire, pe gaz sau cu lemne si reprezinta o solutie de backup in cazul in care este intrerupta alimentarea cu gaz .
Apa calda vara se poate produce si cu ajutorul panourilor solare.
Apa e captata prin put din a doua pinza de apa freatica , fiind dedurizata si filtrata de un sistem cu raze ultraviolete.
Curentul este trifazic.
Certificat energetic: Clasa A

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Supraveghere video
  • Wireless
  • Telecomandă poartă acces auto
  • Acoperiș
  • Videointerfon
  • Piscină exterioară
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii