Vila spațioasă Iancu Nicolae vanzare/inchiriere

Tip tranzactie De inchiriat, De vanzare
768.000€ (2.300€ / luna) + TVA/L

Vă prezentăm o oportunitate deosebită – o vilă spațioasă și elegantă, localizată excelent pe strada Iancu Nicolae, în apropiere de British School, ce emană rafinament și confort. Amplasată într-o zonă privilegiată, această vilă va fi locuința de vis pe care ați căutat-o mereu!
Această proprietate impresionantă este compusă din parter, etaj și mansardă, oferind suficient spațiu pentru toate nevoile și dorințele dumneavoastră.
La parter, veți descoperi o paletă variată de spații: camera tehnică, un garaj o baie elegantă, o bucătărie închisă, un dining primitoar și un living spațios. O terasă cu acces direct la grădină vă oferă un loc minunat pentru a vă relaxa în aer liber și pentru a vă bucura de momentele deosebite în mijlocul naturii.
La etaj, veți găsi patru dormitoare mari și luminoase, trei baii pentru confortul dumneavoastră maxim. De asemenea, două camere pentru dressing vă oferă spațiu suficient pentru garderoba dumneavoastră.
Mansarda acestei vile este surprinzătoare și funcțională vă întâmpină un hobby room de 44,5 mp , ceea ce face din acest spațiu un loc minunat pentru cei mai mici membri ai familiei sau pentru oaspeți.

Priveliștea acestei proprietăți se completează cu o grădină minunată, plină de culoare și prospețime, aceste elemente naturale încântă ochiul și creează o atmosferă liniștită și relaxantă.

Pe lângă locul de parcare în garaj, în fața acestuia aveți și posibilitatea de a parca încă două mașini, ceea ce face din această proprietate o alegere excelentă pentru familiile moderne și active.

Încheiem această descriere cu invitația de a viziona personal această vilă excepțională, pentru a vă lăsa cucerit de eleganța, rafinamentul și frumusețea sa

Utilitati - Imbunatatiri

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii