Vila spațioasă Pipera

Tip tranzactie De vanzare
1.080.000€ + TVA

Vă prezentăm o oportunitate deosebită – o vilă spațioasă și elegantă, localizată excelent Oxford Gardens Pipera, în apropiere , ce emană rafinament și confort. Amplasată într-o zonă privilegiată, această vilă va fi locuința de vis pe care ați căutat-o mereu!
Ansamblul Oxford Gardens este amplasat intr-o zona de lux din nordul Capitalei, vis-a-vis de Scoala Americana. Este construit in armonie cu natura, bucurandu-se in acelasi timp de vecinatatea directa a padurii Baneasa, care ofera spatii verzi generoase asemanatoare cu gradinile englezesti.
Această proprietate impresionantă este compusă din parter, 2 etaje și mansardă, oferind suficient spațiu pentru toate nevoile și dorințele dumneavoastră.
Priveliștea acestei proprietăți se completează cu o grădină minunată, plină de culoare și prospețime, aceste elemente naturale încântă ochiul și creează o atmosferă liniștită și relaxantă.

Pe lângă locul de parcare în garaj, în fața acestuia aveți și posibilitatea de a parca încă 3mașini, ceea ce face din această proprietate o alegere excelentă pentru familiile moderne și active.

Încheiem această descriere cu invitația de a viziona personal această vilă excepțională, pentru a vă lăsa cucerit de eleganța, rafinamentul și frumusețea sa

Utilitati - Imbunatatiri

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii