Vila superba cu piscina | Pipera | Iancu Nicolae | Complex rezidential de TOP

Tip tranzactie De vanzare
1.400.000€

Amplasata in unul din cele mai bune ansambluri din zona Pipera Voluntari , cu acces la padure, vila pe care v-o supunem azi atentiei are o suprafața totala construită de 550 m2, suprafață utila de 450 m2, terase de 72 m2 si amprenta la sol 245 m2.
Vila conține 7 camere , 3 bai , bucătărie , camera tehnica , camere de depozitare . 4 terase , 2 intrări
Piscina
Gradina
Teren de 872m2
Deși fiecare proprietate are stilul arhitectonic propriu, datorita contractelor de vânzare complexul din care face parte a fost standardizat impunând o limite de înălțime, o sosea larga, toate utilitățile racordate (inclusiv accesul la mai mulți furnizori de internet si televiziune) si gardurile stradale standardizate. De asemenea complexul se evidentiaza prin calitatea imobilelor si a proprietarilor lor din acest complex.
Alte avantaje: Locația centrala facilitează accesul rapid la unități de învățământ de renume(Școala Americană, Cambridge, Școala Mark Twain și Olga Gudynn), shopping-centers (Jolie Ville Mall, Strip Mall Băneasa Shopping City sau Lidl și Mega Image), fitness centers (World Class), cafenele (Star Bucks), unități medicale si transport in comun. Accesul se realizează pe baza numărului personal de telefon mobil prin apelarea numărului barierei sau a unei cartele
Arhitectura vilei îmbina elemente mediteraneene si clasice atât la exterior cat si la interior
Livingul de 99m2 are 2 laturi formate din pereți de sticla cu vedere spre gardina si o parte laterala a casei. Datorita acestei arhitecturi livingul este foarte luminos si oferă o priveliște foarte plăcută către gradina si piscina. In interiorul livingului se găsește si un șemineu, iar din living ai acces si către o terasa exterioara acoperita.
Bucătăria are acces către living, dar poate fi accesata si din zona care mai cuprinde camerele tehnice si de depozitare care au un acces secundar in clădire, astfel incit in momentul in care veniți de la cumpărături sa nu fiți nevoiți sa deranjați pe cei din restul casei. Bucătăria are acces la terasa proprie iar datorita unui perete complet retractabil puteți avea o bucătărie de vara cu terasa.
Baia de la parter poate fi accesata la fel si dinspre intrarea secundara astfel incit vizitatori de la piscina sa aibă o cale de acces privata către ea.
Camera de Home cinema de la parter a fost proiectata respectând cu strictețe dimensiunile si materialele de interior pentru a obține cel mai bun sunet si a putea viziona pe un ecran mare in orice moment al zilei. Ea poate fi folosita in alte scopuri cum ar fi birou, camera de oaspeți, camera de meeting-uri chiar si dormitor.
Dormitorul matrimonial are acces la o terasa proprie de 25 m2 cu vedere la gradina. Accesul la baia proprie dormitorului se face direct din dormitor trecând prin dressing. Băile au fost refăcute in stil modern.
Alte 2 dormitoare cu suprafețe generoase au de asemenea vedere către gradina , iar al treilea are vedere către partea din fata a casei.
Accesul la terasa cu privire la complex, de 25 m2, se face din hol fiind disponibila pentru toți locuitorii casei
La mansarda se afla un open space de 89m2 gândit pentru a fi un spațiu pentru recreere sau pentru fitness sau loc de joaca pentru copii. 3 luminatoare naturale asigura o lumina plăcută in camera si o ventilare foarte buna
Înălțimea camerelor este de 3,15 m asigurând o senzație de spațiu si o temperatură mai buna a camerei. Datorita materialelor folosite, arhitecturi si termoizolației casa menține o temperatura plăcută pe tot timpul anului asigurând si un cost redus pentru electricitate sau gaze.
Structura: Parter:
1. Living extins de 99m2
2. Home cinema sau birou de 35m2
3. Bucătărie
4. O baie
5. Camera Tehnica
6. Camera de depozitare
7. 2 terase – una acoperita total si una parțial cu suprafețe de 10 si respective 21 m2
Etaj 1 :
8. 4 Dormitoare
9. 2Bai
10. 1 Dressing
11. 2 Terase simetrice cu vedere la fata casei si respectiv spatele casei cu o suprafață totala de 50 m2
Mansarda:
12. Free Space cu o suprafață de 89 m2
13. Spatii de depozitare laterale cu o suprafață de 43m2

Utilitati - Imbunatatiri

 • Dotări imobil
 • Supraveghere video
 • Videointerfon
 • Wireless
 • Piscină exterioară
 • Telecomandă poartă acces auto
 • Telecomandă poartă garaj
 • Acoperiș
 • Sistem încălzire
 • Centrală proprie
 • Calorifere

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii