Vila superba individuala | Luxury Homes

Tip tranzactie De vanzare
630.000€

Vă invităm să vă familiarizați cu una dintre cele mai remarcabile reședințe din zona Pipera, un mediu sofisticat care îmbină cu eleganță elemente clasice și contemporane, invitând la relaxare, eleganță și confort. Această proprietate emblematică impresionează atât prin dimensiuni cât și prin amenajările spectaculoase, acordând o atenție deosebită detaliilor, oferind astfel o oază naturală discretă pentru viitorii săi proprietari.
Această locuință se întinde pe o suprafață generoasă de 400 de metri pătrați, având în total un teren de 520 metri pătrați, și include 8 încăperi (3 dormitoare, 1 birou), 4 băi, bucătărie, zonă de zi, mansardă și o curte amenajată înfrumusetata de o vegetatie matura.
Spațiile interioare generoase au fost decorate de către specialiști în amenajări interioare, colaborând cu branduri de renume internațional utilizand mobilier Anthology, candelabre Kolarz iar întrerupatoarele de la Vimar, cunoscute pentru eleganta si tehnologia avansata, iar fiecare încăpere dispune de dotări și funcționalități de cea mai înaltă calitate, oferind astfel o experiență locativă excepțională.
Pentru pardosli s-a utilizat parchetul din lemn masiv de la Friu iar pentru bai s-au folosit pardoseli de calitate superioara de la Bisazza.
Grădina superbă, cu aproape 340 de metri pătrați, a fost amenajată cu pricepere de către peisagiști, cu vegetație matura și plante adaptate mediului, iar veranda generoasă, cu vedere spre curte, reprezintă locul ideal pentru petrecerea timpului în familie sau organizarea de evenimente intime sub lumina felinarelor, în compania prietenilor.
Accesul în zona principală a casei se realizează printr-un vestibul spațios, dotat cu uși masive. Zona de zi este elegant decorată și divizată de zona de luat masa și zona de relaxare, marcând astfel funcționalitatea spațiului. Zona de luat masa oferă acces direct la bucătărie. Elementele de decor, aduc o notă de rafinament spațiului.
Accesul la etaj se realizează pe o scară îmbrăcată în lemn masiv, străbătută de lumină naturală datorită zonelor vitrate generoase. Etajul 1 este dedicat zonei de odihnă, cu un hol spațios ce oferă acces la un birou si 2 dormitoare , fiecare cu băi generoase.
În ultimul etaj, găsim mansarda, un spațiu deschis bine luminat natural, cu numeroase spații de depozitare și o baie proprie. Acest spațiu deosebit de versatil reprezintă o valoare adăugată a proprietății, fiind în prezent amenajat ca o cameră de hobby și spațiu de relaxare,. Cu aceeași ușurință, poate deveni o zonă de joacă, un studio de fitness, un cinematograf sau un loc pentru întâlniri memorabile cu prietenii.
De asemenea, vila este echipata cu un sistem de panouri fotovoltaice cu o capacitate de 5kw/h, care genereaza energie electrica din surse regenerabile si reduce consumul de energie din reteaua publica.
Finisaje de calitate, tamplarie termopan , izolatie polistiren, clasa energetica A, incalzire cu centrala proprie pe gaz,
De aici beneficiati de acces facil si catre Soseaua Bucuresti – Ploiesti / Centura / Aeroportul Otopeni, DN1, institutii educationale de top (Liceul Mark Twain, British School, Scoala Americana) sau Centrul Comercial Baneasa Shopping City.
Nu ratati aceasta oportunitate unica de a deveni proprietarul acestei vile de exceptie!

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Telecomandă poartă garaj
  • Telecomandă poartă acces auto
  • Mobilat
  • Nemobilat
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii