Vila Varsovia | Imobil structura finalizata Teren 743 mp | Dorobanti Capitale

Tip tranzactie De vanzare
3.500.000€

Zona Dorobanti este renumita pentru linistea si siguranta sa, dat fiind faptul ca numeroase ambasade isi au sediul pe stradutele incarcate de istorie din inima capitalei.
Proiectul rezidential catre care va propunem sa va indreptati atentia este o superba vila cu un design indraznet, spatioasa si extrem de bine pozitionata. Suprafata terenului masoara 740 mp, iar casa Are o suprafață construita de 1219mp, cu 1015 mp suprafata utila.
Arhitectura impozanta a fatadei va respecta regulile desig-ului interbelic, specific zonei Dorobantilor, insa, pe cat de romantata si nostalgica se prezinta aceasta fatada, pe atat de surprinzatoare si moderna va fi intreaga constructie, ce urmeaza sa incorporeze detalii ale stilului contemporan, practic, aerisit si extrem de bine configurat.

Casa va avea in total 9 camere spatioase, cu tavan inalt si ferestre impozante, iar deschiderea celor 3 balcoane va va imbia la a petrece mai mult timp admirand vecinatatea linistitoare. Ca orice constructie ce tine cont de functionalitatile absolut necesare ale dinamismului urban, din planul de constructie nu va lipsi garajul cu lift auto si suficient loc pentru 7 masini parcate. Tot la capitolul confort si functionalitate sunt incluse piscina acoperita, sala de cinema cele 5 bai spațioase si bucataria.

Constructia originala, realizata din caramida in anul 1940 ( din care s-a pastrat doar fațada casei) este cea care a inspirat acest proiect, iar daca doriti sa deveniti viitorii proprietari ai locului si sa acordati o nota personala designului sa, va invitam cu deosebita placere sa programati o vizionare pentru Vila Varsovia.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Piscină interioară
  • Piscină exterioară
  • Piscină privată

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii