Vila Victoria in zona Pipera Voluntari | Teren 1000 mp cu gradina

Tip tranzactie De vanzare
660.000€

Ce face o locuinta sa devina din “casa” acel perfect si inconfundabil “acasa”?
Nu putem raspunde universal, insa cu siguranta ca exista cateva aspecte comune pentru fiecare familie in cautarea idealului de locuit:
vecinatatea armonioasa si linistea, sentimentul de siguranta, spatiul disponibil, o vedere frumoasa, confortul de la interior, suficient spatiu de depozitare, intimitatea dormitoarelor, candoarea zonei de primire a oaspetilor si – nu in ultimul rand – sentimentul acela de speranta si entuziasm la gandul ca aici urmeaza sa traiti impreuna amintiri frumoase ce vor veni.

Va prezentam spre achizitie o casa spatioasa si functionala, amplasata pe un teren de 1000 mp, in imediata vecinatate a Noii Catedrale din Voluntari, pe o strada cu circuit inchis, fara trafic.
Imobilul este edificat în anul 2010 de către actualii proprietari pentru folosință personala.
Conteputa pentru a acorda suficient spatiu de desfasurare atat a constructiei, cat si loc pentru petrecut timpul in mod placut in aer lober, vila Victoria pare sa fie alegerea fireasca pentru o familie care isi doreste liniste si aer curat, dar are nevoie de acces facil catre zumzetul de nestavilit al Bucurestiului.

Pe langa curtea frumos amenajata, cu vegetație matură, care îmbie la relaxare în foișorul de vara echipat cu bucătărie și barbecue, în partea din spate a curtii va veti bucura de o livada cu pomi fructiferi. Lunile calde de primavara-vara vor fi cu atat mai incantatoare cu cat, in loc de claxoane si noxe, veti auzi pasari cantand.

La.interior, vila Victoria va intampina cu o zona de living & dining scaldata in lumina naturala si un mobilier confortabil, care invita la conversatii lungi si joviale cu cei dragi care va vor calca pragul casei.
Configuratia vilei prevede o suprafata utila de 300 mp, sectionata in 5 camere, 2 bucatarii, 4 bai si o terasa ce face legatura liniara intre dormitoare.
In curte poț parca lejer doua autoturisme.

Desigur, pentru o familie cu copii, aceasta locuinta merita inclusa pe lista scurta de achizitie, insa mult mai usor va veti da seama daca aceasta este pentru familia dumneavoastra direct la vizionare!

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Telecomandă poartă acces auto
  • Spălătorie
  • Mobilat
  • Mobilat parțial
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii