Vila Zona Kiseleff

Tip tranzactie De vanzare
1.600.000€

Va prezentam spre vanzare o vila superba din Zona Kiseleff, consolidata si renovata integral in 2004, in baza unui proiect temeinic si a unei autorizatii de constructii emise in anul 2004.
Vila a trecut de sus pana jos printr-un proces de reconstructie a elementelor structurale importante, de innoire a fatadei, schimbare a acoperisului, curatare si inlocuire a instalatiilor sanitare si electrice, unele recompartimentari necesare pentru a o pune mai bine in evidenta, modernizare a bailor si decorare, intr-un stil caracteristic unei astfel de proprietati, pastrand eleganta, aerul boem si toate caracteristicile perioadei din care provine, perioada “Micului Paris”.
De altfel, nu poti sa nu indragesti combinatiile de lemn si piatra, esentele tari emanate de casa aceasta dispusa pe demisol, parter, etaj si mansarda.Iar suprafata utila a casei, care este de nu mai putin de 355 mp utili, arata caracterul de locuinta “domneasca” a ei. Are 7 camere, 4 bai si 2 balcoane. Dar si o curte totala (cu tot cu amprenta casei) de 300 mp.Si doua locuri de parcare.Plus multe spatii de depozitare si anexe.
Evident, o astfel de casa trebuie “simtita”, explorata, inteleasa. De aceea va invitam cu drag la vizionare.Pentru ca oricate detalii v-am oferi, nimic nu va putea inlocui acel sentiment unic de descoperire sii apreciere pe care il ai atunci cand esti direct in fata unei opere de arta.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Acoperiș
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii