Villa Belmondo | Vila de vis in mijlocul naturii la Corbeanca

Tip tranzactie De vanzare
2.200.000€

Va inaintam o invitatie deschisa spre a viziona o proprietate impunatoare ce se intinde pe o suprafata de 5000 mp, cu o peisagistica inspirata din fermecatoarele curti nobiliare frantuzesti.
Situata in Corbeanca, intr-o zona linistita si incarcata de verde si aer curat, Villa Belmondo pare sa fie destinatia finala a printului dupa ce si-a gasit Cosanzeana si au inceput capitolul de dupa clasicul “si au trait fericiti pana la adanci batraneti”.

Fara sa exageram cu nimic, aceasta proprietate are absolut toate facilitatile unui luxury mansion in adevaratul sens al cuvantului.

Inconjurata de statui in stil renascentist, romantata de peisagistica extrem de bine armonizata cu aerul boem al arhitecturii exterioare, Villa Belmondo are o amprenta la sol de 260 mp, este gandita pe 3 nivele (subsol, parter, etaj) si o configuratie cu 646.37 mp suprafata utila.
Cele 10 camere sunt extrem de bine distribuite la interior, intr-un flux aerisit, elegant si fluid. Veti avea la dispozitie, asadar, nu numai un master bedroom de 21.18 mp cu un dressing la fel de mare, dar si alte dependinte la care multi doar pot sa viseze.

Sa le luam pe rand:
La primul nivel se afla, in mod firesc, camerele tehnice impreuna cu o garsoniera cu grup sanitar si dressing pentru personalul tehnic. Tot aici a fost amenajata sala de fitness, sauna, dusurile si camera de hobby ce va prinde viata in functie de preferintele dumneavoastra – o puteti transforma cu usurinta intr-un home cinema, sala de biliard sau intr-un mic atelier de manufactura. Acest nivel dispune si de doua grupuri sanitare, doua dressinguri, o zona de depozitare, doua camere tehnice, spalatoria (care ocupa un generos spatiu de 17.45 mp), si un hol care le uneste pe toate.

Nivelul al doilea – parterul casei – este configurat avand in vedere nevoia de interactiune si socializare a tuturor membrilor familiei. Bucataria si zona de dining comunica in mod elegant cu o superba terasa ce va permite sa va bucurati de superbul peisaj ce se vi dezvaluie in fata ochilor, iar suprafata totala alocata acestei zone este de 53.82 mp, mai mult decat suficient pentru un confort sporit la fiecare masa. Zona de living, extrem de spatioasa si ea (63.57 mp), este incadrata de un ingenios spatiu inierbat si un pitoresc foyer , comunicand de asemenea cu zona de dining, locul de joaca pentru copii si un confortabil spatiu pentru birou. Aceasta este, asadar, “inima casei”, in centrul atentiei si al actiunii, iar daca stam sa analizam suprafata alocata (de 63.57 mp), putem spune fara eroare ca zona de living a vilei Belmondo are o “inima” destul de mare.

In sfarsit, nivelul 3, etajul casei, este destinat odihnei si relaxarii. Cele 3 dormitoare au fiecare cate o baie si un dressing si nu mai putin de 9 balcoane. De ce atat de multe? Pentru ca privelistea este cu adevarat princiara si merita toata atentia si admiratia dumneavoastra.
Certificat Energetic – Clasa A.
Dar nu ne credeti pe cuvant! Contactati-ne pentru a afla mai multe informatii despre aceasta superba proprietate si programati-va o vizionare.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Videointerfon
  • Fitness

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii