Villa Dupresse | Pipera | Vila individuala 6 camere | Piscina

Tip tranzactie De vanzare
750.000€

Daca sunteti in cautarea unei locuinte cu FOARTE mult spatiu de depozitare, bine configurata si pozitionata intr-o zona care sa va permita acces facil catre zona de business din nordul capitalei, va invitam cu drag sa vizionati aceasta proprietate inedita, situata chiar la intrarea in Pipera, intr-un select cartier rezidential.

Villa Dupresse a fost finalizata in anul 2020, in ton cu toate tendintele unei constructii moderne, bine izolate si cu o arhitectura contemporana ce permite imbinarea ideala intre intimitate si deschidere. Proprietatea se afla pe un teren de 500 mp, iar amprenta la sol a locuintei este de 184 mp, ceea ce permite desfasurarea unei curti frumos amenajate si o piscina care va fi, cu siguranta, in centrul atentiei in sezonul cald. In ceea ce priveste numarul locurilor de parcare ale proprietatii, acestea sunt 4 la numar, suficiente atat pentru familie, cat si pentru cei dragi atunci cand aleg sa vina in vizita.

Suprafata utila a casei este de 300 mp, a carei configuratie va incanta cu siguranta persoanele pentru care spatiile de depozitare si armonizarea unui traseu al dependintelor in functie de diferitele tipuri de activitati de peste zi reprezinta o prioritate in asigurarea confortului casnic.
La interior, un living spatios ne intampina in tonuri neutre de bej si gri, insa design-ul interior este departe de a fi neutru si fara personalitate. Liniile curbe ale mobilierului, in complicitate cu lumina naturala ce patrunde din abundenta prin vitraliile mari, ce fac legatura cu superba terasa inveselesc in mod firesc si fara efort intregul spatiu, ce devine cald si primitor, iar tonurile de gri nu fac altceva decat sa instaleze o stare de acalmie ce urmeaza sa fie definitorie pentru intreaga linie de design a casei.
Zona de dining este separata de bucatarie, ceea ce va incanta, desigur, o familie care adora sa gateasca acasa, dar fara miros de mancare prin toata casa. Tot la parter se afla o camera rezervata biroului, unde veti putea sa va desfasurati in liniste activitatea in zilele in care optati sa lucrati de acasa. Scaunul confortabil, dimensiunea camerei si lumina care inunda acest spatiu sunt set-up-ul ideal pentru un plus de concentrare, atat de necesara in astfel de zile.
Etajul si mansarda gazduiesc 3 dormitoare, un alt spatiu de birou, o zona de relaxare la etajul 1 ce poate cu usurinta fi transformata in locul favorit al copiilor, 4 grupuri sanitare si – dupa cum aminteam mai devreme, un imens spatiu pentru depozitare. Demn de mentionat aici este faptul ca dormitorul matrimonial are nu doar baie proprie, ci si propriul dressing de o dimensiune confortabila. In total , configuratia casei prevede 4 grupuri sanitare, in care atentia la finisaje a impus alegerea celor mai bune materiale.

Ansamblul Class, din care face parte aceasta vila a fost început în vara anului 2001 şi finalizat în anul 2006.
Cartierul Class este dezvoltat pe o suprafata de 75.000 mp Aici se regasesc 202 vile, 3 parculete si spatii de joaca pentru copii.
Vilele au un regim de inaltime P + M, sunt atat individuale, cat si duplexuri, cu 4 sau 5 camere si teren cu suprafete intre 200 si 500 mp.
Acestea dispun de acces la mijloacele de transport in comun, paza 24v din 24, acces securizat.
Zona rezidentiala este deservita de numeroase facilitati si servicii. Are in apropiere magazine, restaurante, cafenele, institutii educationale de top, servicii de infrumusetare, Gradina Zoologica.
Vilele din complex sunt racordate la sistemul public de canalizare, apa potabila, energie electrica si gaz, cablu TV, telefonie fixa si internet. Accesul se face usor atat catre centrul orasului, cat si spre zona rezidentiala de nord, centrele comerciale si aeroporturi. Vila Dupresse a fost complet renovată, atat in interior cat si in exterior, din casa inițială rămânând doar structura de rezistența!

Locatia este ideala pentru familiile cu copii, fiind atat de aproape de Padurea Baneasa.
Certificat energetic : Clasa A

Utilitati - Imbunatatiri

 • Dotări imobil
 • Supraveghere video
 • Wireless
 • Interfon
 • Telecomandă poartă garaj
 • Pază
 • Mobilat
 • Mobilat parțial
 • Sistem încălzire
 • Centrală proprie
 • Calorifere

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii