Villa Ravello | Stil mediteranean langa padure | Zona Pipera – Tunari

Tip tranzactie De vanzare
1.200.000€

O atmosfera calda, relaxanta, ca o permanenta briza mediteraneana.
Asa se prezinta proprietatea unde ne indreptam acum pasii pentru vizionare.
Inca de la intrare, curtea perfect amenajata, cu spatii bine definite si un echilibru perfect intre zona pavata si zona verde, cu foisorul primitor si piscina proprie impun un anume respect al locului. Totodata, sentimentul de liniste si perfecta armonie vizuala domneste admirativ, starnind o curiozitate fireasca de a descoperi mai multe despre acest loc.
Inca de la intrare, casa superba construita in stil mediteranean spune o poveste imaculata despre eleganta, bun gust si rafinament.
Configuratia arhitecturala are in centru principiul confortului si al fluiditatii, fiecare dependinta fiind pozitionata intr-o continuitate fireasca a activitatilor unei familii.
Casa este situata in zona Pipera-Tunari, pe un teren de 1200 mp, langa padure, intr-un decor de poveste, ceea ce contribuie din plin la atmosfera serena si relaxata inspirata de moblier si stilul arhitectural ales de proprietar.

Fiecare camera este rasfatata de lumina naturala din abundenta, mobilierul este ales intr-o maniera inteligenta, simplitatea liniilor de design scandinav complimentand, in acest caz spatiul profund mediteranean al casei. Cu tavanuri inalte, grinzi din lemn masiv si ferestre gerenroase, elementele naturale se imbina placut cu nuantele de alb si crem ale mobilierului, reusind sa creeze un stil aerisit, moderat, potrivit unei familii ce adora lucrul bine facut, durabil si elegant.
Pentru ca am amintit de configuratie, util de mentionat este faptul ca fiecarei camere i-a fost acordat un spatiu suficient de mare datorita celor 370 mp suprafata construita. Astfel, va veti bucura de:
– 1 living cu semineu si zona de dining
– 4 dormitoare elegante, cu paturi king size
– 4 bai ultrafinisate
– 1 dressing
– 1 spatiu de depozitate
– 3 terase superbe
– Front stradal: 23 m
– Regim inaltime: P+1E
– Structură rezistenţă: Beton armat
– Învelitoare acoperiş: Tigla portugheza ceramica

Pardoseala este incalzita de un sisten de incalzire pe gaze, iar statia pentru dedurizarea si purificarea apei reprezinta si ea un plus de siguranta si minus multe griji. .

Casa se remarca prin aspectul elegant si prin atentia la detalii cu care a fost construita. Finisajele sale, de inalta calitate, aduc un confort sporit, pus la dispozitie nu doar de amplul spatiu locativ, ci si de piscina exterioara, foisor, spatiile de parcare si curtea generoasa, amenajata de un peisagist. Exteriorul sau, cu acoperis din tigla ceramica si suprafete vitrate extrem de generoase, aminteste de vilele clasice toscane, sporindu-i farmecul.
Vila dispune de toate utilitatile necesare, inclusiv de curent trifazic, gaz, apa, canalizare, cat si de centrala termica, sistem de alarma, si camere video, precum si telecomanda la poarta acces auto.

In jurul proprietatii se gaseste o frumoasa padure si alte vile, intr-o zona aerisita, in care fiecare dintre vecini isi respecta intimitatea, oferind tot confortul necesar traiului linistit al unei familii care nu doreste sa locuiasca in mijlocul agitatiei citadine.
Este locul in care copiii dvs. pot creste in voie, in care puteti organiza adunari de familie, petreceri cu prietenii, langa piscina, ori unde puteti organiza propriul spatiu de lucru, acasa.
Casa se vinde exact cum este prezentata in fotografii, complet mobilata si utilata. Imobilul este in totalitate nou si nu a fost nicioadata locuit. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Pe scurt, aceasta este cu adevarat o locuinta care va pune la dispozitie tot necesarul realizarii acestor dorinte, singura dvs. limitare fiind propria imaginatie.
Certificat energetic: Clasa A

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Videointerfon
  • Acoperiș
  • Piscină exterioară
  • Mobilat
  • Mobilat complet
  • Mobilat lux
  • Sistem încălzire
  • Încălzire prin pardoseală
  • Centrală proprie

Video

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii