Villa Ravello | Vila mediteraneana langa padure | Teren 1400 mp

Tip tranzactie De vanzare
1.980.000€

Ne indreptam agale pasii catre o proprietate superba, construita in stil mediteranean intr-un decor feeric pe un teren de 1400 mp.
La exterior, acoperisul din tigla ceramica si suprafete vitrate extrem de generoase ale Vilei Ravello, amintesc de locuintele clasice toscane, oferindu-i acestei proprietati o personalitate si carisma aparte.
Cu adevarat incantator este intregul domeniu, a carui suprafata se intinde pe 1400 mp, cu loc pentru foisor, piscina, jacuzzi, gradina feerica si suficient spatiu pentru a va acorda intimitatea de care aveti nevoie pentru intreaga familie.
Cuvantul definitoriu pentru spatiul interior este “imaculat”, iar designul si finisajele tintesc spre perfectiune.
Vila a fost finalizata in 2021, are in total 6 camere extrem de spatioase, cu numeroase anexe si facilitati ce asteapta sa le descoperiti.

Listate mai jos veti gasi cateva din cele mai importante caracteristici:
– Anul constructiei: 2021 (finalizata)
– Locatie: Pipera-Tunari

– Suprafata teren: 1400 mp
– Suprafata construita: 370 mp
– 5 camere (living si 4 dormitoare)
– 4 bai
– 1 dressing
– Spatii depozitate: 1
– Numar terese: 4
– Front stradal: 23 m
– Regim inaltime: P+1E
– Structură rezistenţă: Beton armat
– Învelitoare acoperiş: Tigla portugheza ceramica
– Sistem incalzire: incalzire in pardoseala pe gaze
– Acces internet: Wireless
– Foisor cu suprafata de 25 mp
– Statie pentru dedurizarea si purificarea apei
– Piscina cu suprafata de 48 mp si 1,2 – 1,8 m adancime
– Casa este complet mobilata si utilata
– Acces direct catre: DN1, Şoseaua Pipera-Tunari, Şoseau de Centură, autostrada A3, aeroportul Otopeni – Henry Coandă, Mall Baneasa, Scoala Americana, scoala si gradinita Olga Gudynn, si multe alte facilitati si zone de atractii din nordul Bucurestiului.

Utilitati generale: Curent trifazic, Gaze, Apa, Canalizare, Cablu TV, Internet, Telefon, Sistem de alarma, Monitorizare video, Paza si protectie.

Locuinta se remarca prin aspectul elegant si prin atentia la detalii cu care a fost construita. Finisajele sale, de inalta calitate, aduc un confort sporit, pus la dispozitie nu doar de amplul spatiu locativ, ci si de piscina exterioara, foisor, spatiile de parcare si curtea generoasa, amenajata de un peisagist. Exteriorul sau, cu acoperis din tigla ceramica si suprafete vitrate extrem de generoase, aminteste de vilele clasice toscane, sporindu-i farmecul.

Villa Ravello dispune de toate utilitatile necesare unui nivel de confort sporit, beneficiind de curent trifazic, gaz, apa, canalizare, cat si de centrala termica, incalzire in pardoseala, camere video, sistem de alarma, telecomanda poarta acces auto.

In jurul proprietatii se gaseste o frumoasa padure si alte vile. Zona nu este aglomerata, ci ofera tot confortul necesar traiului linistit al unei familii care nu doreste sa locuiasca in mijlocul agitatiei citadine. Este locul in care copiii dvs. pot creste in voie, in care puteti organiza adunari de familie, petreceri cu prietenii, langa piscina, ori unde puteti organiza propriul spatiu de lucru, acasa. Aceasta casa va pune la dispozitie tot necesarul realizarii acestor dorinte, singura dvs. limitare fiind propria imaginatie.

Casa se vinde exact cum este prezentata in fotografii, complet mobilata si utilata. Imobilul este in totalitate nou si nu a fost niciodată locuit. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Certificat energetic: Clasa A

Utilitati - Imbunatatiri

 • Dotări imobil
 • Supraveghere video
 • Wireless
 • Acoperiș
 • Piscină exterioară
 • Telecomandă poartă acces auto
 • Videointerfon
 • Mobilat
 • Mobilat lux
 • Mobilat complet
 • Sistem încălzire
 • Centrală proprie
 • Încălzire prin pardoseală

Video

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii