Villa Sylvia | O proprietate aristocrata in inima capitalei

Tip tranzactie De vanzare
1.500.000€

Latura noastra usor boema nu ne lasa sa trecem cu vederea una din vilele neo-romanesti situate in serena zona Primaverii.
Daca ati fost vreodata in promenada pe strazile Bucurestiului din vremea cand arhitectura se facea cu simt artistic, daca ati admirat casele boieresti ce impuneau deopotriva respect si reverie, este posibil ca aceast vila sa devina un vis implinit pentru dumneavoastra.

Dispusa pe doua niveluri, compartimentata cu 8 camere si 4 bai, casa mai are inca multe file din povestea ei pe care asteapta sa le completati.
Poate, cu lejeritate, sa devina o locuinta aristocrata, in inima urbei, un spatiu cultural, ori sediul unei firme pentru care prestanta nu e doar un cuvant aruncat pe hartie.
Terenul masoara 580 mp, iar suprafata utila a casei este de 700 mp, ceea ce ii confera intregii proprietati suficient spatiu pentru orice destinatie – rezidentiala, institutionala sau de birouri.
De remarcat sunt camerele cu alura zvelta, cu ferestre pozitionate in cel mai bun loc pentru a capta lumina, cu tavanele inalte si nobletea atemporala a constructiei.

Certificat energetic: Clasa A

Utilitati - Imbunatatiri

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii