White Baccardi | Herastrau | 3 dormitoare generoase | Centrala proprie

Tip tranzactie De vanzare
425.000€

Vă invităm astăzi să descoperiți un apartament deosebit, situat intr-un imobil amplasat in centrul cartierului Herastrau, pe o strada privata cu acces limitat, ceea ce asigura liniste si siguranta familiei dvs.
Un aspect important este separarea completă a zonei dormitoarelor de zona de zi, iar bucătăria este separata de zona de zi printr-o ușă din sticlă.
De asemenea trebuie mentionat ca ambele bai ale apartamentului dispun de geam, avand lumina si aerisire naturala.

Living-ul spațios de aproape 50 mp emană o notă de eleganta prin accentele decorative, fără a exagera.

Spațiu, lumină și ordine sunt principiile care au stat la baza acestui concept, fiecare element fiind ales cu grijă pentru a se îmbina perfect într-un sanctuar de relaxare. Cu orientare spre est și vest, apartamentul primește lumina naturală pe parcursul întregii zile. Mobilierul este simplu și fluid, accentuat cu accesorii în armonie cu stilul minimalist.

Acest apartament este ideal pentru o familie modernă care își dorește o viață activă, în proximitatea Parcului Herăstrău, într-o zonă cu adevărat exclusivistă. Proprietatea dispune de două locuri de parcare, unul în garaj și unul în fața garajului, disponibile pentru achiziționare separată la suma de 35.000 EUR.

Certificatul energetic atestă clasa A a acestui imobil.
Vă invităm cu drag să programați o vizionare !

Utilitati - Imbunatatiri

  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii