White Baccardi | Satul Francez | Apartament spatios si luminos

Tip tranzactie De vanzare
425.000€

Vă invităm astăzi să descoperiți un apartamentdeosebit, o creație care strălucește prin eleganța și rafinamentul său. Designerii care au pus suflet în acest proiect au adus la viață spații moderne, îndrăznețe și spectaculoase, folosind detalii subtile și geometrie clară. De la baie la living și dormitoare, toate păstrează aceeași linie de eleganță, cu forme precise și armonii perfecte între nuanțe, materiale și texturi.
Un aspect remarcabil este separarea completă a zonei dormitoarelor de zona de zi, iar bucătăria poate fi izolată printr-o ușă din sticlă, aducând lumină și aer proaspăt. Living-ul este spațios și emană o notă de opulență prin accentele decorative, fără a exagera. Apartamentul se întinde pe o suprafață utilă de 131 de metri pătrați, finisată cu eleganță.

Spațiu, lumină și ordine sunt principiile care au stat la baza acestui concept, fiecare element fiind ales cu grijă pentru a se îmbina perfect într-un sanctuar de relaxare. Cu orientare spre est și vest, apartamentul primește lumina naturală pe parcursul întregii zile. Mobilierul este simplu și fluid, accentuat cu accesorii în armonie cu stilul minimalist.

Situat într-un clădie de șase etaje, acest apartament este ideal pentru o familie modernă care își dorește o viață activă, în proximitatea Parcului Herăstrău, într-o zonă cu adevărat exclusivistă. Proprietatea dispune de două locuri de parcare, unul în garaj și unul în fața garajului, disponibile pentru achiziționare separată la suma de 35.000 EUR.

Certificatul energetic atestă clasa A a acestui imobil. Vă invităm cu inimile deschise să programați o vizionare și să vă îndrăgostiți de acest loc de excepție!

Utilitati - Imbunatatiri

  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii