White Baccardi | Terasa superba, luminos, vedere deschisa, parcare

Tip tranzactie De vanzare
369.000€

Un apartament cu probabil cea mai inteligenta configuratie a spatiului asteapta sa isi cunoasca noii proprietari.
Spatios, cu o luminozitate naturala accentuata atat de ferestrele inalte, dar si de tonurile dominante de alb ale designului interior, cu promitatoare accente puse pe functionalitate si confort, White Bacardi este ideal pentru o familie proaspat intemeiata sau pentru o persoana a carei nevoie de spatialitate si delimitare stricta a activitatilor casnice predomina pe lista de prioritati.
Apartamentul despre care va vorbim are 3 camere si este situat la etajul 2 al unui imobil rezidential edificat in 2007, in apropiere de Parcul Herastrau.
Pentru ca am amintit de configuratia sa, aceasta este dispusa pe o suprafata utila de 111.47 mp, la care se adauga 2 terase de 23,96 mp si 3,27 mp. Nu spunem ca vederea din ambele terase este linistitoare si imbie la petrecut timpul in tihna admirand vecinatatea, dar este aproape de perfectiune cand vine vorba de acea ideala si greu de gasit liniste in inima unui oras care nu doarme niciodata. De restul va lasam sa va convingeti la vizionare!

Demn de mentionat despre White Bacardi este faptul ca nu doar vederea spre exterior este interesanta, ci mai ales confortul realizat la interior. Finisajele sunt de buna calitate: parchet in living si dormitoare, gresie si faianta in bucatarie si bai, ferestre cu tamplarie aluminiu si geam termopan, jaluzele exterioare, aparate de aer conditionat in fiecare camera, obiecte sanitare, usi interioare din lemn, usa acces metalica. Mobilierul este atent ales din gama destul de ofertanta a stilului scandinav, reusind cu succes sa aduca practicalitate si confort in fiecare dependinta. Ambele dormitoare au baie proprie si acces la terasa principala, iar lumina naturala joaca un rol extrem de important in imblanzirea unui spatiu imaculat si sobru prin simplitate.

In pretul de vanzare al apartamentului este rezervat un loc de parcare in garajul subteran pentru masina dumneavoastra, fapt ce va scuteste de nenumaratele neplaceri specifice aglomeratiilor urbane unde gasiti absolut orice aveti nevoie:
parc, scoala, gradinita, restaurante, hotel, magazine, cafenele, sedii business, sedii bancare, faramacii, cabinete medicale, mijloace de transport public, centre fitness & spa, supermarket, loc de joaca pentru copii.
Certificat energetic: Clasa A

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii