White Baccardi,Apartament de lux cu gradina proprie la 50 m de Parc,COMISION 0%!

Tip tranzactie De vanzare
439.888€

White Baccardi este, prin definitie, locul unde confortul personal se joaca elegant cu practicalitatea impartita intre viata de familie si socializarea cu prietenii.

Acest superb apartament de 4 camere este ideal pentru persoanele active care iubesc sa fie inconjurate de cei dragi si vor sa le ofere suficient spatiu de interactiune. Aflat la parterul unui imobil finalizat in anul 2010, devenind proprietarii apartamentului va veti bucura din plin atat de cei 168 mp spatiu util, dar si de superba terasa de 16 mp, amenajata cu gazon si arbori decorativi. Fiind in vecinatatea parcului Herastrau, linistea si bunul gust vor fi la ele acasa, astfel ca nu trebuie sa va ingrijorati de vecini neprietenosi sau de o vedere care lasa de dorit.

Ferestrele mari din living lasa loc luminii naturale sa patrunda din abundenta in casa, iar bucataria open space va la permite sa socializati mai mult si sa faceti din gatit o experienta de apropiere de cei dragi.
Complet mobilat si utilat, White Baccardi are design-ul interior perfect pentru cei ce prefera liniile simple si elegante marca Rovere. Amenajat modern si aerisit, acest apartament dispune de finisaje din cea mai inalta gama si nu face rabat la calitate in niciun fel.

Compartimentarea incaperilor este permisiva, ideala, asa cum am mai spus, atat pentru socializare, cat si pentru liniste personala. Living-ul are o suprafata de 34.8 mp, bucataria open space este complet mobilata si utilata, iar de aici se face accesul catre o terasa de 2.53 mp. Master bedroom-ul are o suprafata utila de 22,74 mp, dar si celelalte doua dormitoare sunt suficient de incapatoare ( 17.48 camera de oaspeti, respectiv 13.48 mp camera copilului) si dispun de spatiu pentru dressing. Ca dependinte sanitare, White Baccardi are doua bai principale, un grup sanitar si spalatorie. Pentru lucrurile mici cu utilitate relativa, sau pentru colectia de pantofi ori pentru trollerele de vacanta exista, de asemenea, suficiente spatii de depozitare.

Imobilul este dotat cu lift, paza, supraveghere video si parcare subterana, viitorii proprietari avand rezervat in loc de parcare ce poate fi achizitionat separat.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Pază permanentă
  • Mobilat
  • Complet
  • Lux
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil
  • Calorifere

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share