*****WIN Herastrau | Spatiu Comercial | Birouri | Retail

Tip tranzactie De vanzare
251.500€ + TVA

Cu o pozitionare excelenta si cu o arhitectura zonala deosebita, POL-ul de retail al celui mai recent proiect din Herastrau atrage atentia prin rafinament, facilitati rezidentiale de ultima generatie si prin armonizarea peisagistica a spatiilor, configurate in toate cele 6 cladiri ale complexului residential WIN Herastrau.

Fiecare spatiu comercial beneficiaza de o eleganta inaltime de 3 metri ce aminteste de acele arii comerciale intalnite in mod exclusiv in locatiile de lux. Complementar inaltimii spatiilor, cromatica si texturile finisajelor reflecta standarde calitative inalte, ideale pentru orice tip de business ce doreste sa se afirme prin prestanta la toate nivelurile.

Desi inaltimea confortabila si finisajele de calitate sunt elemente comune ale spatiilor ce compun acest POL comercial, accentul a fost pus pe necesarul variat de spatiu pentru comercianti, astfel ca veti intalni suprafete de dimensiuni diferite, cu vitralii ample care sa lase lumina sa patrunda din plin, cu o configuratie aerisita si cu posibilitatea compartimentarii pliabila pe nevoile fiecaruia dintre comercianti. Design-ul de ansamblu confera astfel o unitate identitara de la arhitectura exterioara la design-ul interior, in vreme ce lasa suficient loc de personalizare si amenajare preferentiala.

WIN Herastrau este rezultatul unei proiectari ambitioase, ce a acordat o atentie meticuloasa fiecarui aspect – de la elementele constructive, peisagistica, flux de circulatie si pana la performanta energetica a cladirilor, care este A+. Piatetele au fost concepute ca un refugiu pasnic si deopotriva animat, ideal ca loc de socializare si recreere, dar si cu refugii separate, linistite, cu un ambient extrem de placut.

La Win Herastrau dispuneti de o multitudine de astfel de spatii verzi, in proximitatea zonei de business a nordului capitalei, ceea ce va ofera un avantaj considerabil in economisirea unui timp ce devine din ce in ce mai pretios pentru noi toti.

Luxul, este, asadar, redefinit in acest proiect prin prisma armonizari si eficientizarii spatiului si timpului locativ si de business, rezultand un “proiect de maturitate” la nivel profesional si aspirational.
Armonia vizuala, despre care am amintit anterior, echilibraza perfect formele si dimensiunile variate ale cladirilor si volumetria spatiilor locative si comerciale cu o cromatica si peisagistica strategic construite pentru un efect ambiental unitar.

In cadrul WIN Herastrau, beneficiati nu numai de spatii locative de ultima generatie, dar si de 2 sali de fitness (una pentru doamne si o sala de forta pentru domni), curatatorie pentru haine, mini-market, servicii de estetica si wellness, loc de joaca pentru copii, spalatorie auto integrata la nivelul -1 de parcare si numeroase alte facilitati care sa va faca viata mai usoara pretuind timpul pe care il petreceti aici.

Imobiliare Herastrau face parte din echipa de vanzari a WIN Herastrau si NU comisioneaza cumparatorii.

Va asteptam cu drag la o vizionare!

In procesul de selectie a viitoarei locuinte sunt criterii ce pot varia de la un cumparator la altul. Exista, de asemenea, cativa factori care raman constanti – precum reputatia zonei ori raportul calitate-pret.
In conceptul rezidential Win Herastrau, asupra caruia va invitam sa va indreptati atentia, s-a reusit imbinarea cu succes a acestor constante pentru a va pune la dispozitie un plan ambitios, exclusivist, cu deosebita consideratie fata de exigentele segmentului imobiliar de lux.
Astfel, un nou concept imobiliar este in curs de realizare pe o suprafata de 9356 mp de teren, compus din 6 clădiri (2S+DS+P+5E) cu apartamente cu câte 2-5 camere, o arhitectura urbana imbietoare si nu mai putin de 410 locuri de parcare subterane. In amploarea sa, acesta este un proiect ce urmeaza sa seteze un nou etalon rezidential nu doar pentru zona Soseaua Nordului, ci fara indoiala pentru intreaga capitala.

Aditional facilitatilor aferente localizarii (proximitate fata de parcul Herastrau, centrele ce business, restaurantele, sediile bancare, institutii educationale de top, doua drumuri publice si statia de metrou Aurel Vlaicu), viitorii locatari ai noului complex rezidential vor fi incantati de facilitatile interne ale acestuia: servicii de infrumusetare, locuri de joaca interioare si exterioare, curatatorie chimica, spalatorie si locuri de parcare subterane, piateta proprie si zona special amenajata pentru agrement. Totul este gandit pana la cel mai mic detaliu pentru a va asigura comfortul si bucuria de a locui intr-un loc in care grijile cotidiene pot fi lasate la o parte.
Privit cu atentie, astfel poate suna descrierea unui colt de rai. Privit in ansamblu, acest colt de rai poate fi tangibil daca decideti sa il intitulati cordial “acasa” si sa il personalizati cu tot ce iubiti in el.

Utilitati - Imbunatatiri

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii