WIN Herastrau | Spatiu Comercial | Restaurant | Cafenea | Terasa 32 mp

Tip tranzactie De vanzare
475.000€ + TVA

Cu o pozitionare excelenta si cu o arhitectura zonala deosebita, POL-ul de retail al celui mai recent proiect din Herastrau atrage atentia prin rafinament, facilitati rezidentiale de ultima generatie si prin armonizarea peisagistica a spatiilor, configurate in toate cele 6 cladiri ale complexului residential WIN Herastrau.

Fiecare spatiu comercial beneficiaza de o eleganta inaltime de 3 metri ce aminteste de acele arii comerciale intalnite in mod exclusiv in locatiile de lux. Complementar inaltimii spatiilor, cromatica si texturile finisajelor reflecta standarde calitative inalte, ideale pentru orice tip de business ce doreste sa se afirme prin prestanta la toate nivelurile.

Desi inaltimea confortabila si finisajele de calitate sunt elemente comune ale spatiilor ce compun acest POL comercial, accentul a fost pus pe necesarul variat de spatiu pentru comercianti, astfel ca veti intalni suprafete de dimensiuni diferite, cu vitralii ample care sa lase lumina sa patrunda din plin, cu o configuratie aerisita si cu posibilitatea compartimentarii pliabila pe nevoile fiecaruia dintre comercianti. Design-ul de ansamblu confera astfel o unitate identitara de la arhitectura exterioara la design-ul interior, in vreme ce lasa suficient loc de personalizare si amenajare preferentiala.

WIN Herastrau este rezultatul unei proiectari ambitioase, ce a acordat o atentie meticuloasa fiecarui aspect – de la elementele constructive, peisagistica, flux de circulatie si pana la performanta energetica a cladirilor, care este A+. Piatetele au fost concepute ca un refugiu pasnic si deopotriva animat, ideal ca loc de socializare si recreere, dar si cu refugii separate, linistite, cu un ambient extrem de placut.

La Win Herastrau dispuneti de o multitudine de astfel de spatii verzi, in proximitatea zonei de business a nordului capitalei, ceea ce va ofera un avantaj considerabil in economisirea unui timp ce devine din ce in ce mai pretios pentru noi toti.

Luxul, este, asadar, redefinit in acest proiect prin prisma armonizari si eficientizarii spatiului si timpului locativ si de business, rezultand un “proiect de maturitate” la nivel profesional si aspirational.
Armonia vizuala, despre care am amintit anterior, echilibraza perfect formele si dimensiunile variate ale cladirilor si volumetria spatiilor locative si comerciale cu o cromatica si peisagistica strategic construite pentru un efect ambiental unitar.

In cadrul WIN Herastrau, beneficiati nu numai de spatii locative de ultima generatie, dar si de sala de fitness, curatatorie pentru haine, mini-market, servicii de estetica si wellness, loc de joaca pentru copii, spalatorie auto integrata la nivelul -1 de parcare si numeroase alte facilitati care sa va faca viata mai usoara pretuind timpul pe care il petreceti aici.
Spațiul se preda “la rosu”
Va asteptam cu drag la o vizionare!

Utilitati - Imbunatatiri

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii