Yselle Residence | Apartament super spatios, de vanzare zona Kiseleff

Tip tranzactie De vanzare
450.000€

Zona Kiseleff este recunoscuta pentru peisagistica urbana exceptionala, cu numeroase spatii verzi si cladiri istorice impunatoare, dar si cu acces facil catre centre de business, sedii bancare, locuri de joaca pentru copii, centre medicale de elita si numeroase alte puncte de interes pentru o familie in cautarea locului perfect in Bucuresti.

Yselle Residence, locuinta pe care va propunem sa o vizionati, este situat in apropierea arcului de Triumf, intr-un imobil de locuinte finalizat in anul 2006. De la etajul 2 al cladirii, unde este amplasat apartamentul, veti putea admira o veritabila feerie verde, linistita si incantatoare din toate unghiurile. Apartamentul este configurat cu o generoasa suprafata utila de 230 mp, este decomandat si dispune de:
– living cu zona de dining,
– bucatarie inchisa,
– 4 dormitoare,
– 3 bai,
– hol de acces catre fiecare camera
– o terasa geometrica dinspre sufragerie
– balcon atasat dormitorului principal.

Finisajele si dotarile sunt de foarte buna calitate, iar ceea ce are nevoie Yselle Residence este nota personala a mobilierului viitorilor sai locatari.
Pentru masina dumneavoastra exista un loc de parcare subteran si o boxa, ambele incluse in pretul de vanzare al apartamentului.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share