Zelen Suite | Soseaua Nordului | Vedere integrala Parcul Herastrau

Tip tranzactie De vanzare
365.000€

Lumina geometrica este un concept nu tocmai nou, dar care, paradoxal, a fost lasat intr-un con de umbra in perioada 1960- 1990.
Din fericire, abordarile de design interior contemporan au readus in atentie “accesorizarea” locuintelor cu lumina naturala, obtinuta din pozitionarea inteligenta a unghiurilor ferestrelor si mobilierului.
Acesta este si cazul North Residence, un superb apartament de 3 camere situat intr-o zona exclusivista a Bucurestiului, gata pentru a deveni noua locuinta a unui norocos proprietar.

Cu un interior compartimentat inteligent, cu finisaje de ultima generatie si un sporit confort vizual, Zelen Suite se ridica la standardele locuintelor de lux.
Compartimentat astfel: living, bucatarie deschidă, 2 dormitoare generoase ,2 bai, poate satisface atat nevoile de intimitate ale viitorilor sai locatari, cat si sa confere un generos spatiu pentru socializare alaturi de cei dragi.

Suprafata utila a apartamentului este de 99 mp, mai mult decat suficient pentru orice planuri de desfășurare ati avea intr-un apartament cu 3 camere, iar cireasa de pe tort o reprezinta superba vedere din terasa îmbrăcată in lemn, pe care va invitam cu drag sa o descoperiti la vizionare.
Daca iubiti natura si va relaxeaza privelistile verzi, feerice, in fiecare dimineata, daca va este util si sa fiti conectati catre toate facilitatile urbane fara sa renuntati la liniste, atunci Zelen Suite este alegerea ideala pentru viitoarea dumneavoastra locuinta!
Certificat energetic : Clasa A

Utilitati - Imbunatatiri

  • Mobilat
  • Mobilat lux
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii