2 room Apartment for rent, Soseaua Nordului area

Status For rent
750€/M

Intr-o lume agitata, cu mult zgomot si prea putine de zis, Selesa Residence este acel loc in care linistea si comfortul va imbratiseaza inca de la intrare.
Situat intr-una din cele mai bine cotate zone ale Bucurestiului, inconjurat de toate facilitatile de care aveti nevoie si utilat cu absolut tot ce face dintr-un loc sa devina “acasa”, acest cochet apartament este gata sa isi primeasca viitorul locatar.
Blocul de apartamente in care se afla Selesa Residence este finalizat in anul 2008, bine consolidat si fara riscuri seismice sau vicii ascunse.
Apartamentul pe care vi-l propunem azi spre inchiriere este situat la etajul 1 intr-un ansamblu nou din Zona Herastrau, ansamblu ce se incadreaza perfect in toate standardele moderne de locuit.
Situat în nordul Capitalei, acest complex vine în întâmpinarea tinerilor care isi doresc sa locuasca aproape de locul de muncă, dar si de parc. Promenada Mall este situat la 5 minute de mers cu mașina.
Apartamentul este mobilat modern si utilat complet.
Se compune din 2 camere in suprafata totala de 45 mp. dispune de un balcon, in suprafaţa de 4 m2.
Finisajele apartamentului sunt de LUX,
In apropiere gasiti la doi pasi tot ce conteaza pentru dumneavoastra: supermarket-uri, restaurante, cafenele, scoli si gradinite cu renume, curatatorie, clinica medicala, banci, cluburi de finess si spa, etc.

Pentru maşina Dvs, se oferă un loc de parcare care se inchiriaza separat in fata complexului.
Apartamentul se închiriază pe o perioada de minim 1 an.
Pretul de închiriere 750 euro
Certificat energetic: Clasa A

Amenities

Map position

Share this property

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Call More details