Misiunea noastra este sa gasim si sa valorificam cele mai elegante si dorite proprietati din Nordul Bucurestiului – de la distincte apartamente moderne, pana la domenii sofisticate cu un imens potential.

Echipa noastra dedicata va va asista in identificarea proprietatii care corespunde solicitarii dumneavoastra, garantand un serviciu inovator si personalizat care depaseste atat standardul pietei, cat si asteptarile dumneavoastra.

Utilizam conexiuni extinse si o tehnologie de ultima generatie pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou in aceasta piata dinamica, oferindu-va astfel un avantaj major in gasirea spatiului la care visati.

Website-ul nostru este locul in care puteti selecta toate criteriile locuintei pe care o doriti. Indiferent unde va aflati in lume, va tinem la curent cu tendintele unei piete imobiliare dinamice si bogate in oportunitati.

Tot aici veti gasi descrierile fiecarei proprietati si puteti face o cautare avansata in vasta noastra lista de case, apartamente de lux sau proprietati exclusiviste pentru inchiriat.

Puteti, de asemenea, alege sa primiti notificari privind cele mai recente trenduri si oportunitati imobiliare prin serviciul nostru de newsletter.

Pe scurt, fie ca doriti sa vindeti, sa cumparati, sa inchiriati sau sa investiti in piata imobiliara, echipa Imobiliare Herastrau este pregatita, dornica si capabila sa va fie de ajutor. 

Ne puteti contacta oricand pentru mai multe informatii legate de serviciile oferite, portofoliul nostru sau termenii de colaborare.

Va stam cu drag la dispozitie!

Luxury