ONE PENINSULA

Situat in exclusivista Zona Floreasca, intr-un areal linistit si incarcat de verde si aer curat, ansamblul de lux One Peninsula pare sa fie destinatia finala a celor care sunt in cautarea unei oaze de relaxare, frumusete si eleganta, atinsa de cele mai noi aspecte ale luxului si designului artistic imobiliar.

Fara sa exageram cu nimic, acest cartier are absolut toate facilitatile unui ansamblu de lux in adevaratul sens al cuvantului.

Inconjurat de serenitatea lacului din apropiere, ce da un aer romantat intregii peisagistici extrem de bine armonizate cu aerul futuristic al arhitecturii exterioare, ansamblul prezinta 125 apartamente de înaltă calitate cu 2, 3 si 4 camere, impartite in 17 blocuri de joasa inaltime, intre 3 si 10 locuinte pe bloc, plus 8 vile individuale de lux, certificări pentru locuințe verzi, vederi panoramice și o densitate excelentă de locuințe, totul desfasurandu-se pe 25.000 mp de teren.
* Pentru lista completa de disponibilitati va rugam sa ne contactati.

Finisaje

- Pardoseala
Incalzire in pardoseala
Finisare pardoseli pentru Proprietati RExclusive
1.camere de zi, dormitoare, bucatarii, holuri etc - parchet triplu stratificat din lemn
2.grupuri sanitare - placi ceramice din gama superioara sau selectie de piatra naturala, la alegere
- Fatada ventilata si termosistem
- Tamplarie de aluminiu tip Schuco cu rupere de punte termica, de mai multe tipuri: Tamplarie cu ochiuri mobile oscilo batante si glisante, pereti cortina
- Geam Duplex de calitate superioara cu protectie solara si acustica
- Terase si balcoane - Deck din lemn si/sau gresie si /sau granit si/sau piatra naturala; Balustrada din sticla duplex securizata si/sau parapeti din beton cu tencuiala decorativa
-Tamplarie interioara - Usi de interior tip Filomuro, culoare alba sau la alegerea clientului; Usi de acces in apartament tip filomuro, cu securizare laterala
-Obiecte si mobilier sanitar - gama superioara
- Lift Schindler de 13 persoane
Optional: Proiect de design interior realizat de compania Lemon Interior Design inclus in pretul apartamentului

Detalii tehnice

Acesta este primul proiect rezidenţial din Bucureşti cu sistem de încălzire prin pompe de căldură cu sursă geotermală. Încălzirea prin pompe de căldură cu sursă geotermală este realizată prin execuția a 270 de puțuri forate la 120 metri liniari adâncime, care folosesc schimbul de căldură cu pământul pentru a genera energia necesară obținerii agentului de răcire și încălzire.
Acest sistem va oferi multiple avantaje celor ce vor locui acolo, prin reducerea considerabilă a costurilor pentru căldură şi climatizare.

Unitati disponibile in ONE PENINSULA

Luxury