ONE VERDI PARK

Imobiliare Herastrau va prezinta inca un proiect marca "ONE", marca excelentei: ONE VERDI PARK - este format din două turnuri înalte de 77 m cu vederi panoramice asupra Lacurilor Floreasca și Tei, precum și asupra întregului oraș, Vom descoperi aici vederi spectaculoase, unitati locative spațioase, magazine, servicii integrate și facilități pentru toate gusturile fine.
Pentru acest proiect, dezvoltatorul a inceput lucrările de construcție în 2020, cu livrare preconizată pentru anul 2022.
Va fi un complex cu funcții mixte - retail, birouri, locuințe, proiectat de o companie de arhitectură de top.
Proiectul va consta din 331 de apartamente și va avea 20 etaje. Fațadele sunt proiectate cu ajutorul arhitecților care au proiectat fațada la One Charles de Gaulle - Bueso-Inchausti & Rein Arquitectos din Madrid.
Proiectul va avea un număr total de 451 locuri de parcare distribuite pe trei niveluri subterane. Accesul pietonal în complex va fi de pe bulevardul Barbu Văcărescu, cu peste 100 m deschizându-se spre bulevard și acoperind toată lungimea Parcului Verdi de pe cealaltă parte a străzii. Zona exterioară din bulevard va fi concepută ca o zonă pietonală, compusă din trafic public, spații verzi și zone de recreere, în timp ce zonele rămase, în afara zonei de circulație auto, vor fi amenajate ca trafic pietonal și spații verzi. Proiectul include, de asemenea, cel puțin 30% din spațiul verde din suprafața totală a terenului.

Finisaje

- Materiale de inalta calitate
- Finisaje impecabile
- Eficienta energetica
- Impact minim asupra mediului

Detalii tehnice

Toate proiectele rezidențiale și de birouri ale One United Properties sunt certificate „Green Homes” de către România Green Building Council.
Au fost folosite materiale sustenabile, materiale cu amprentă redusă de carbon, sisteme și instalații eficiente energetic, cu grad de poluare redus, calitate a mediului interior mai sănătos pentru ocupanți prin finisaj cu compuși organici volatili apoape de zero
- Certificare "Green Homes"
- Certificat LEED & WELL
- Acces securizat
- Supraveghere video

Unitati disponibile in ONE VERDI PARK

Luxury