ONE HIGH DISTRICT

Acest nou ansamblu exclusivist marca "ONE" totalizează 786 de apartamente repartizate pe trei turnuri, 28 de spații comerciale și nu mai puțin de 1.134 de locuri de parcare, toate alcătuind un complex privat premium.

Situata in zona Floreasca-Barbu Vacarescu, pe un teren de aproximativ 25.000 mp, din care peste 30% sunt zone verzi, dezvoltarea va oferi viitorilor rezidenti un stil de viata urban modern, sustenabil, cu apartamente cu design contemporan.

Finisaje

- Materiale de inalta calitate
- Finisaje impecabile
- Eficienta energetica
- Impact minim asupra mediului

Detalii tehnice

One High District va beneficia de cea mai avansată și ecologică sursă de energie, pompele de căldură geotermale. Soluțiile de schimb geotermic nu emit dioxid de carbon, monoxid de carbon sau alte gaze cu efect de seră care contribuie la poluarea aerului. În plus, deoarece sistemele de geo-schimb nu ard cantități semnificative de combustibil, cum ar fi gazul, petrolul, propanul sau cărbunele, acestea funcționează la un cost mai mic și sunt mult mai curate. În consecință, costurile pentru încălzire și răcire nu sunt doar mai mici decât soluțiile tradiționale, ci și previzibile, oferind autonomie de consum pe termen lung.

Unitati disponibile in ONE HIGH DISTRICT

Luxury