LA GLOIRE ELITE – VARSOVIA 6

In inima celei mai prestigioase zone a orașului, populată de vile splendide bine conservate, ambasade și reședințe consulare, se afla o splendida locuinta catre care ne indreptam acum pasii la vizionare.
Spectaculoasele case ale Dorobantiului, mai precis cele din zona “Capitale” au fost ridicate dupa ce a fost parcelata impresionanta proprietate a familiei Filipescu, la inceputul secolului XX. Motivul principal pentru care aspectul arhitectural al acestei zone este atat de armonios este acela ca ridicarea locuintelor in parcelarea rezultata s-a realizat urmand reguli stricte cu privire la densitatea si regimul de inăltime permis pentru cladiri.
Prin arhitectură, dotări, finisaje, aceasta cladire de locuinte se integrează în mod natural în stilul eclectic și rafinat, proiectându-se în viitor ca o construcție a carei eleganta depaseste orice incadrare in timp.
Locația este privilegiată!
Construita pe patru etaje, P+3E+4R, La Gloire Elite are, pe langa finisajele de exceptie, dotarile ultramoderne si spațiile compartimentate excelent, ofertanta posibilitate de selectie a configuratiei potrivite pentru viitoarea dumneavoastra locuinta, potrivita stilului dumneavoastra de viata, nevoilor intregii familii si - desigur - in cele mai noi tendinte.
Mai mult decât atât, apartamentele de la parter vor avea grădini între 53 şi 243 de metri pătraţi, va exista o promenadă comună verde şi alte spaţii verzi vor fi amplasate pe verticala calcanelor vecine.

Finisaje

- Faţade placate cu piatră Salzburg,
- Lambriuri şi pardoseli din lemn exotic african
- Obiecte sanitare şi corpuri de iluminat de cea mai înaltă calitate

Detalii tehnice

- Automatizarea tuturor apartamentelor
- Eficienţa energetică
- Izolare fonică perfectă
- Dotări care asigură o calitate impecabilă a somnului (controlul câmpului electrostatic, parchet ecologic care se autoregenerează, purifică aerul şi previne problemele respiratorii)

Unitati disponibile in LA GLOIRE ELITE – VARSOVIA 6

Luxury