F-ZEEN FLOREASCA LAKE

Va prezentam cel mai nou si exclusivist ansamblu rezidential de tip boutique din Zona Floreasca: F-Zeen. Acesta impresioneaza prin arhitectura unica, design-ul elegant, cu spatii generoase si inaltime in apartamente peste standard, la care se adauga panorama superba asupra Lacului Floreasca.
Apartamentele "smarthouse" din acest superb imobil tip "boutique" ce se afla in constructie in nordul Capitalei - Zona Floreasca - vor fi livrate in 2022 si vor fi gata sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi atat din punctul de vedere al materialelor si finisajelor, cat si al locatiei in care se afla.

Finisaje

Pachet de finisaje:
- In sala de intrare, coridoare, livingroom si dormitoare: pardoseala din lemn tripla tip Bauwerk, Roussetos, placi de pardoseală tip Mirage, Marazzi, vopsea lavabilă tip Benjamin Moore, Caparol Premium Latex, Falcon pe pereți si pe tavan.
- In bai: placi de pardoseală si gresie tip Mirage, Marazzi, obiecte sanitare tip Scarabeo, sistem in perete de tip Tece, chiuvetă compacta compozit tip Hidrobox, oglinzi cu LED tip Vanita & Casa, sistem modern de scurgere 2 în 1 tip Tece Linus, robinete de baie și sisteme de duș tip Gessi.
- In bucatarii: placi de pardoseala tip Mirage, Marazzi, pardoseli din lemn triplu stratificate de calitate superioară tip Bauwerk, Roussetos.peretele funcțional va fi acoperit cu placă de gips, rezistent la umiditate RI, pe cadru metalic, vopsea lavabilă de tip Caparol Premium Latex, Benjamin Moore, Falcon
- Toate balcoanele exterioare vor fi prevăzute cu sisteme de evacuare a apei constând din jgheaburi de ploaie pentru hidroizolare și termoizolare; Placi tip Mirage

Detalii tehnice

Echiparea instalatiilor electromecanice:
-Sistem de încălzire prin pardoseală tip Uponor
-Sistem de încălzire și răcire VRF tip Daikin VRV
-Sisteme de iluminare și întrerupătoare și mufe electrice de tip ABB, GEWISS
-Sistem intercom tip ABB
-Infrastructura de cablare a rețelei Ethernet pentru tipul de voce și date ABB, GEWISS
-Sisteme de contorizare a utilităților (apă, gaz, electricitate).
-Sistem de automatizare tip ABB: iluminat, temperatura, obloane și jaluzele, securitate (intruziune, detecție de fum), electricitate / alimentare, aplicație mobilă (casa poate fi controlată prin aplicație din interiorul casei dvs. sau prin intermediul unei conexiuni sigure de oriunde în lume)

Unitati disponibile in F-ZEEN FLOREASCA LAKE

Luxury