WIN HERASTRAU

In procesul de selectie a viitoarei locuinte sunt criterii ce pot varia de la un cumparator la altul. Exista, de asemenea, cativa factori care raman constanti - precum reputatia zonei ori raportul calitate-pret.
In acest concept rezidential, asupra caruia va invitam sa va indreptati atentia, s-a reusit imbinarea cu succes a acestor constante pentru a va pune la dispozitie un plan ambitios, exclusivist, cu deosebita consideratie fata de exigentele segmentului imobiliar de lux.
Astfel, acest concept imobiliar este realizat pe o suprafata de 9356 mp de teren, compus din 5 blocuri de apartamente cu 252 de locuinte spatioase, o arhitectura urbana imbietoare si nu mai putin de 410 locuri de parcare subterane. In amploarea sa, acesta este un proiect ce seteaza un nou etalon rezidential nu doar pentru zona Soseaua Nordului, ci fara indoiala pentru intreaga Capitala.

Aditional facilitatilor aferente localizarii (proximitate fata de parcul Herastrau, centrele ce business, restaurantele, sediile bancare, institutii educationale de top, doua drumuri publice si statia de metrou Aurel Vlaicu), locatarii noului complex rezidential sunt incantati de facilitatile interne ale acestuia: servicii de infrumusetare, locuri de joaca interioare si exterioare, curatatorie chimica, spalatorie si locuri de parcare subterane, piateta proprie si zona special amenajata pentru agrement. Totul este gandit pana la cel mai mic detaliu pentru a va asigura comfortul si bucuria de a locui intr-un loc in care grijile cotidiene pot fi lasate la o parte.
Privit cu atentie, astfel poate suna descrierea unui colt de rai. Privit in ansamblu, acest colt de rai poate fi tangibil daca decideti sa il intitulati cordial "acasa" si sa il personalizati cu tot ce iubiti in el.

Finisaje

Tâmplăria exterioară este fabricată din aluminiu, cu zone vitrare mari, trei foi de sticlă pentru coeficient transfer termic optim. În plus, zona logiei este prevăzută cu parasolar, pentru a crea intimitate sau protecție la intemperii.
Parchetul stratificat din living, dormitoare, holuri și bucătărie, precum și ușile interioare din MDF vopsit, balamalele ascunse și broasca magnetică, reprezintă tot atâtea motive pentru un plus de confort și siguranță.

Detalii tehnice

Pe cat de riguros este proiectat sistemul structural din beton armat, pe atat de fluid si armonios apare planul configuratiei apartamentelor. Spatioase, dispuse inteligent, cu o inaltime a peretilor de 2.75 m si cu bucatarii practice care beneficiaza de iluminare si ventilatie naturala, fiecare apartament poate deveni o oaza de liniste si stare de bine.
Pentru încălzirea apartamentelor și prepararea apei calde menajere se foloseste o centrală cu combustibil gazos, prevăzută cu sistem de recirculare pentru diminuarea costurilor.
Echipamentul este amplasat în încăperile tehnice, în zona de subsol, proiectat conform celor mai înalte standarde de siguranță la incendiu. Cele mai puternice elemente anti-vibrații și de absorbție a șocurilor au fost luate în considerare pentru a reduce zgomotul.
Contorizarea se face atât la pornirea circuitelor din centrală, cât și individual pentru fiecare apartament.
Încălzirea în interiorul apartamentelor este proiectată prin sistemul de încălzire în pardoseală, iar în băi vor fi prevăzute, suplimentar față de acest sistem, radiatoare de tip port-prosop.
Apartamentele sunt prevăzute cu sistem de aer condiționat tip VRV, cu unitățile exterioare așezate centralizat, fără să afecteze estetica fațadei.
Instalația sanitară se alimentează din rețeaua publică conform aviz ApaNova. Ansamblul beneficiaza de grupuri de pompare pentru asigurarea presiunii și rezervei de apă.
Ușă de acces în apartament – metalică, antiefracție.
Uși interioare – MDF vopsit, balamale ascunse, broască magnetică.
Parchet stratificat în living, dormitoare, holuri, bucătărie.
Plăci ceramice/piatră naturală pentru pardoseli și pereți în băi.
Obiecte sanitare, gama premium (ex: Villeroy & Boch, Kludi).
Ascensor – câte două pentru fiecare corp de clădire.
Lobby intrare în clădiri cu înălțimea de 6 metri, amenajat în stilul de design Art Deco – luxos, geometric, mobilat elegant.

Unitati disponibile in WIN HERASTRAU

Luxury