ONE RAHMANINOV

Imobiliare Herastrau va prezinta unul dintre cele mai exclusiviste proiecte rezidențiale de pe piața imobiliară din București, cunoscut sub numele ONE RAHMANINOV. Complexul de apartamente situat lângă Parcul Verdi face acum parte din managementul și portofoliul One United Properties.
ONE RAHMANINOV oferă apartamente exclusiviste cu vedere la Parcul Verdi și Lacul Floreasca, în Zona de Nord a Bucureștiului. Complexul este format din 86 de unități rezidențiale de lux, ce beneficiază de un design interior excepțional și finisaj realizat de Lemon Interior Design.
ONE RAHMANINOV acoperă o suprafață construită de 23.000 mp, cu P + 8 etaje și 3 intrări. Este singurul complex rezidențial din țară cu un hol de 600 mp și 6 metri înălțime. În același timp, complexul include un loc de joacă pentru copii și o parcare foarte generoasă, cu 200 de locuri de parcare pentru toate apartamentel

Finisaje

- Materiale de inalta calitate
- Finisaje impecabile
- Eficienta energetica
- Impact minim asupra mediului

Detalii tehnice

Toate proiectele rezidențiale și de birouri ale One United Properties sunt certificate „Green Homes” de către Romania Green Building Council.
Au fost folosite materiale sustenabile, materiale cu amprentă redusă de carbon, sisteme și instalații eficiente energetic, cu grad de poluare redus, calitate a mediului interior mai sănătoasă pentru ocupanți prin finisaje cu compuși organici volatili apoape de zero.

Unitati disponibile in ONE RAHMANINOV

Luxury