ONE LAKE CLUB II

In contextul cererii crescute pentru apartamentele livrate de binecunoscutul dezvoltator ONE , proiectul ONE LAKE CLUB va fi extins cu încă 2 clădiri - ONE LAKE CLUB II ce vor avea aproximativ 119 apartamente și grădini generoase, precum și acces direct la parc.
One Lake Club este proiectat ca un club rezidențial pe malul Lacului Tei, ce include 5 turnuri cu aproximativ 544 de apartamente, dezvoltate pe un teren cu o suprafață de 22.000 de metri pătrați.
Ansamblul va veni cu o serie de facilități, precum sală de sport și piscină semiolimpică cu deschidere la lac, apartamente cu grădini și spații comerciale la parter, precum și un parc cu locuri de joacă și spații de relaxare cu o suprafață de 7.200 de metri pătrați.
ONE LAKE CLUB II va avea: 72 unitati (A) + 66 unitati (B) apartamente high-end
De asemenea, se va baza, ca si restul ansamblurilor ONE, pe principii sustenabile, Certificare Green Homes, va beneficia de vederi spectaculoase, varietate și densitate optima de locuințe , zone verzi vaste și parc comunitar , precum si o comunitate bine selectata si puternica.

Finisaje

- Materiale de inalta calitate
- Finisaje impecabile
- Eficienta energetica
- Impact minim asupra mediului

Detalii tehnice

Primul club rezidențial din București cu sistem de pompe de căldură geotermale.
Sistem de parcare complet automatizat, special conceput pentru a intruni toate nevoile viitorilor rezidenți.

Unitati disponibile in ONE LAKE CLUB II

Luxury