ONE FLOREASCA VISTA

Imobiliare Herastrau va prezinta un proiect rezidențial mic, dar exclusivist, care oferă o vedere panoramică asupra lacului Floreasca, în zona de nord a Bucureștiului, la 5 minute de Parcul Herăstrău.
Clădirea are 6 etajele, 50 de apartamente și parcare subterană.
Acest proiect va beneficia de finisaje premium și de toate avantajele clădirilor verzi.
Complexul rezidențial va oferi o gamă variată de apartamente și o colecție limitată de penthouse-uri cu vederi spectaculoase asupra lacului, într-o zonă liniștită și exclusivista

Această proprietate tip boutique se mândrește cu o eleganță unică datorită amestecului fără efort al arhitecturii clasice și contemporane; Apartamentele vor oferi ocupanților un sentiment de exclusivitate, deoarece fiecare proprietate va fi unică și proiectată inovativ.

Având avantajele clădirilor verzi, o preocupare constantă a dezvoltatorului, aceasta este alegerea unei case proiectate în mod strălucit, care să răspundă nevoilor și dorințelor individuale.

Dezvoltarea va fi livrată în al doilea trimestru al anului 2022

Finisaje

- Materiale de inalta calitate
- Finisaje impecabile
- Eficienta energetica
- Impact minim asupra mediului

Detalii tehnice

Toate proiectele rezidențiale și de birouri ale One United Properties sunt certificate „Green Homes” de către România Green Building Council.
Au fost folosite materiale sustenabile, materiale cu amprentă redusă de carbon, sisteme și instalații eficiente energetic, cu grad de poluare redus, calitate a mediului interior mai sănătos pentru ocupanți prin finisaj cu compuși organici volatili apoape de zero
- Certificare "Green Homes"
- Certificat LEED & WELL
- Acces securizat
- Supraveghere video

Unitati disponibile in ONE FLOREASCA VISTA

Luxury