Aesir Suite Pipera | Apartament cochet | Loc Parcare

Tip tranzactie De vanzare
148.000€

Situat in zona Pipera, acest apartament de lux cu 2 camere este perfect pentru cei care doresc sa locuiasca intr-o comunitate sigura si sa se bucure de toate beneficiile de a locui intr-una dintre cele mai bune locatii din Bucuresti.

Aesir Suite a fost proiectat intr-un stil deosebit, respectand designul original, modern al cladirii.
Aceasta proprietate va ofera o combinatie perfecta de lux si modernitate intr-o locatie linistita. Apartamentul este complet mobilat si dotat cu toate electronicele, electrocasnicele si mobilierul de bucatarie, inclusiv un dormitor spatios, zona de luat masa, bucatarie in plan deschis, spatii de depozitare si baie de lux cu finisaje de ultima generatie.

Apartamentul se vinde complet mobilat si finisat cu centrala termica proprie Ariston, aer conditionat Mitsubishi in fiecare camera, parchet Egger, obiecte sanitare Roca Design, usi interioare Bluinterni cu toc Filomuro, usi exterioare de inalta siguranta cu inchidere multipunct Dierre, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan, aparataj electric Panasonic, interfon.
In pretul de vanzare este inclus si locul de parcare, ceea ce usureaza enorm venitul acasa, in liniste si fara grija gasirii unui loc liber.

Localizat in zona de nord a capitalei, ansamblul residential FOUR CITY NORTH, din care face parte Aesir Suite, ofera acces facil catre Pipera Plaza, Lidl, centre sportive, scoli si gradinite, cladiri de birouri precum Swan Office Park, Global City, Cubic Center, Nord City Tower, Pipera Bussiness Tower, restaurante, mall Promenada, aeroportul Otopeni, cat si catre statia de metrou Pipera situata la cca. 15 minute.
Ansamblul este compus din patru cladiri, contine 568 de apartamente si se desfasoara pe o suprafata totala construita de aproximativ 80.000 mp, oferind apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 53 si 97 mp. construiti si apartamente cu 3 camere avand suprafete cuprinse intre 75 si 160 mp. construiti.

Locatarii beneficiaza de o gradina interioara privata in suprafata de aproximativ 14.000 mp. Parcarea automobilelor este asigurata de existenta a peste 600 locuri de parcare subterane si supraterane, accesul in ansamblu fiind securizat.

Locul de parcare la subteran se vinde separat la prețul de 15.000€

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Pază permanentă
  • Acces pentru persoane cu dizabilități
  • Mobilat
  • Mobilat lux
  • Sistem încălzire
  • Încălzire prin pardoseală

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii