Apartament 2 camere | Oportunitate de investitie | Zona Baneasa

Tip tranzactie De vanzare
112.320€ + TVA

Va supunem atentiei un apartament intr-un ansamblu rezidential modern și exclusivist, locul ideal pentru cei care caută o locuință premium și eficientă, cu dotări la cel mai înalt standard, dar și pentru cei care isi doresc sa faca o investiție sigură pe termen lung, având în vedere facilitățile si prestigiul zonei.
Ansamblul cu acces privat este compus din 2 imobile cu regimul de inaltime P+4E, ambele cu 2 scari.
Are 138 de apartamente, dintre care 34 de studiouri duble, cu suprafaţa de 43 mp, 66 de apartamente cu două camere, cu suprafeţe cuprinse între 51 şi 61 mp, 36 de apartamente de trei camere cu suprafeţe cuprinse între 76 şi 151 mp si 2 apartamente cu 4 camere, cu suprafete de 140mp.

Apartamentele se predau în stadiul finisat, acestea includ pereţi îndreptaţi până la stratul final de glet şi primul strat de lavabil, balcoane placate cu plăci ceramice, balustrade de sticlă şi uşi metalice la intrare.
Gândit pentru viitorul tău și al familiei tale, fiecare apartament de aici oferă spațiu, liniște și lumină, într-un ansamblu rezidențial ridicat cu grijă la fiecare detaliu de execuție și la calitatea fiecărui material.
În plus, proiectarea adaptată la cerințele unei vieți dinamice și conectate, calitatea excelentă a materialelor folosite și modul atent de execuție cresc semnificativ timpul până la care noul tău apartament va avea nevoie de investiții suplimentare
Clădirea este orientată nord- sud. De aceea, întregul concept de design este gândit astfel încât apartamentele cu suprafața mai mare să fie orientate pe latura Sud, în timp ce pe Nord au fost amplasata apartamente mici, tip studio dublu, vitrate generos pentru o pătrundere cât mai bună a luminii.
Clădirea este gândită astfel încât constructia să nu depăşească 80% din suprafaţa terenului, lăsând liber 20% pentru spaţii verzi. Această clădire îşi propune să fie un exemplu de bună practică în combinarea tehnologiilor moderne astfel încât consumul de energie şi apă să fie cât mai redus. De exemplu, adoptarea unei soluţii de faţadă ventilată este garanţia unei termoizolări eficiente şi durabile, lucru care se va face remarcat în factura la întreţinere. Reducerea consumului de apă se poate face foarte simplu, prin alegerea unor robineţi economici. Materialele folosite sunt materiale sustenabile, durabile, sigure, non-toxice şi din surse transparente, juste şi certificate. Se doresc materiale prime naturale – piatră, metalul, lemnul şi/sau materiale din surse regenerabile.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Supraveghere video
  • Wireless
  • Videointerfon
  • Pază
  • Sistem încălzire
  • Încălzire prin pardoseală
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii