Apartament 3 camere, Baneasa

Tip tranzactie De vanzare
295.000€ + TVA

Dincolo de locația premium lângă Lacurile Băneasa și Herăstrău, de suprafețele ample, de confortul unui număr limitat de apartamente pe etaj, ansamblul VOLO RESIDENCE va propune o utilitate rar întâlnită în acest moment ca parte a unei oferte imobiliare: depozitări utile, nișe pentru spălătorie și uscătorie, dressing-uri și terase spaţioase.
Design-ul si finisajele sunt livrate de Noblesse Group. Aceasta companie a fost aleasa având în palmares titlul de “Cel mai bun studio de design din România” la categoriile HoReCa și rezidențial în anul 2020, împreună cu o lungă listă de premii și distincții naționale și internationale.
Clădirea este alcatuita din 16 apartamente moderne cu câte 3 camere, cu terase spatioase, toate oferindu-va confort, siguranță și funcționalitate.
Pe fiecare etaj sunt 4 apartamente. Suprafețele apartamentelor este de 121 mp utili.
Impreuna cu apartamentul poate fi achizitionat si un loc de parcare subteran in valoare de 20.000 euro +TVA.
De aici aveti acces facil catre zone de promenada, zone comerciale, zone cu servicii medicale, aeroport, scoli, gradinite, restaurante, cafenele: Lacul Băneasa (2 minute pe jos), Parcul Herăstrău (7 minute de mers pe jos) și Pădurea Băneasa, Băneasa Shopping City (5 minute cu mașina), Spitalul Regina Maria, Spitalul Sanador, Spitalul Medicover etc., Centrul Capitalei – la doar 10-15 minute de mers cu mașina,
Aeroportul Otopeni (10 minute de mers cu mașina).

Utilitati - Imbunatatiri

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii