Apartament 3 camere | Complex nou langa lac

Tip tranzactie De vanzare
214.500€ + TVA

Acest proiect a luat contur in jurul idealului unei comunitati exclusiviste, cu locuinte intime, inconjurate de natura dar totusi foarte aproape de punctele de interes ale capitalei.
O comunitate restransa, cu doar 69 de apartamente dezvoltate pe un teren de peste 9000 de metri patrati, cu un regim mic de inaltime si o suprafata generoasa de peste 5000mp de spatii verzi chiar pe malul lacului. In cadrul proiectului va punem la dispozitie mai multe tipuri de compartimentari ale apartamentelor cu o gama variata de studiouri, apartamente cu 2 camere, 3 camere, 4 camere, duplexuri si penthouse-uri.
La baza proiectelor acestui dezvoltator se regăsește un ideal, pe care si-a propus să îl transformăm în realitate: transformarea apartamentului ideal într-un cămin plin de momente fericite; transformarea imobilului într-o comunitate unită și conturată de armonie.
Viziunea pentru toate proiectele sale este de a încuraja comunitatea intr-o direcție pozitiva, evolutiva, mai exact un stil de viață armonios.
Tamplaria folosita este VEKA, un brand care se bucură de recunoaștere internațională atât pentru calitatea profilelor sale, cât și pentru valoarea adăugată a serviciilor sale, unitare peste tot în lume. Cu o experienta de peste 40 de ani, VEKA se bucura astazi de renume la nivel mondial, fiind lider pe segmentul sistemelor din PVC destinate producției de tâmplărie termoizolantă pentru ferestre și uși.
Lifturile utilizate sunt Schindler, firma ce pune la dispoziţie noi produse şi tehnologii inovative din domeniu, toate în conformitate cu normele europene.
Centrala este Immergas: Clasa 6, cea mai ecologica sub aspectul emisiilor reduse de oxizi de azot (NOx), conform standardelor europene
Clasa energetica A
Performante hidraulice deosebite oferite de pierderile minime de presiune in modulul de condensare
Incalzirea in pardoseala va fi TECEfloor – este un sistem de încălzire în pardoseală complet – ce constă în ţevi plastic, plăci pentru izolare, distribuitoare inox şi plastic, grup de amestec cu pompa electronică, servomotoare, termostate, carcase etc. Toate componentele sistemului sunt testate 100% şi sunt de cea mai înaltă calitate germană.
Va invitam cu drag la vizionare!

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Acoperiș
  • Sistem încălzire
  • Centrală proprie
  • Încălzire prin pardoseală

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii