Apartament superb de inchiriat | 240 mp utili| Zona Aviatorilor

Tip tranzactie De inchiriat
5.500€ + TVA/L

Va propunem spre inchiriere un apartament deosebit, compus din 4 camere, situat la etajul 1 al unui imobil finalizat in anul , amplasat la 2 minute de Parcul Herastrau.
Interiorul apartamentului masoara nu mai putin de 240 mp utili la care se adauga doua balcoane in suprafata totala de 26.26 mp.
Compartimentarea locuintei da senzatia de spatiu si comfort. Astfel, avem un living generos, cu zona de dinning, in suprafat totala de 94.64 mp, bucatarie separata, dormitor matrimonial, 4 bai, 2 dormitoare secundare, hol, camera tehnica, spatiu depozitare.
Finisajele si dotarile sunt din gama premium: parchet din lemn masiv, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan, obiecte sanitare, corpuri de iluminat, mobilier modern.
Certificat Energetic – Clasa A
In pretul chiriei sunt cuprinse cheltuielile de administrare, mentenanta sisteme, consum comun utilitati, monitorizare, internet/tv, ridicare gunoi menajer si curatenie imobil, inclusiv un loc de parcare in subsolul cladirii. Se factureaza separat consumul de energie electrica, gaze si apa.
Apartamentul este dotat cu centrala termica proprie si instalatie de climatizare individuala.
Imobilul beneficiaza de paza 24h/7, supraveghere video, lift, parcare subterana.
In apropiere sunt magazine, cafenele, restaurante, sedii business, scoala, gradinita, centre medicale, parc, lac, hotel, framacie, mijloace de transport public.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Telecomandă poartă garaj
  • Sistem încălzire
  • Centrală proprie
  • Calorifere

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii