Apartament superspatios la mare, Balcic

Tip tranzactie De vanzare
60.000€

De vânzare apartament foarte spațios cu două camere, mobilat și utilat, într-un prestigios resort de golf de lângă Balcic. Apartamentul are o suprafață de 83,62 mp construiți și este decomandat. Deține un living room cu bucătărie încorporată, un dormitor mare, o baie, un hol și o terasă de 15 mp, cu vedere spectaculoasă spre terenul de golf și pădure. Beneficiază de toate îmbunătățirile (gresie, faianță, parchet laminat, ferestre din PVC cu geam termopan, aer condiționat în ambele camere, boiler nou), este mobilat modern și utilat cu electrocasnice (frigider, mașină de spălat etc). Terasa este dotată cu mobilier nou Jysk. Proprietatea include și o boxă la parterul blocului.
Este ideal pentru vacanță sau pentru cei care doresc să locuiască într-un cadru natural mirific. Apartamentul se poate închiria, cu randament foarte bun. Clădirea a fost construită în 2009, beneficiază de lift.
Resortul este situat la 50 km de Vama Veche, foarte aproape de Balcic, are o suprafață imensă (120 ha), este securizat si ofera numeroase facilități: teren de golf profesionist (cu 18 găuri), piscine, SPA de 3000 mp, teren de tenis, teren sintetic de fotbal, locuri de joacă, restaurante și baruri.
Peisaje splendide cu pădure de pini, lacuri, teren de golf superb amenajat, verdeață, aer curat, liniște si civilizație, un loc de poveste în care poți evada din aglomerația cotidiană pentru a lucra online sau pentru a petrece un concediu de vis. Proximitatea mării și a romanticului oraș Balcic, obiectivele turistice din zona (castelul și grădina botanică din Balcic, Cap Kaliakra etc), frumusețea peisajelor naturale, plajele cu nisip fin, serviciile ireproșabile de pe litoralul bulgăresc și prețurile accesibile sunt argumente pentru a investi în această proprietate cu mare potențial .

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Pază permanentă
  • Wireless
  • Piscină exterioară
  • Spa
  • Mobilat
  • Mobilat complet

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii