Apartamente de lux | Herastrau-Satul Francez

Tip tranzactie De vanzare
398.000€ + TVA

Acest concept rezidențial oferă locatarilor o locație excelentă în cea mai dorită zonă din București, îmbinând armonios înalte standarde de calitate cu finisaje premium.
Locația de top, design-ul ansamblului și materialele de finisare alese, toate de la brand-uri renumite, vor asigura o experienta minunata viitorilor locatari.
Apartamentele beneficiază de spații generoase și elegante, bine împărțite, cu largi zone vitrate, terase mari, funcționale și facilități de tip concierge.
Astfel, timpul liber îl vei percepe în fiecare zi ca o zi de vacanță.
Fiind localizat în zona de Nord a Bucureștiului, în sectorul 1, beneficiază de proximitatea Parcului Herăstrau dar și de accesul facil către Șoseaua București -Ploiești/Centură/Aeroportul Otopeni sau către centrul orașului făcand legatura cu Strada Nicolae G. Caramfil, Strada Barbu Văcărescu, Calea Floreasca sau Bulevardul Aviatorilor.
De asemenea, accesul către restul orașului se poate face cu usurință, atât cu mașina cât și cu mijloace de transport în comun, stația de metrou Aurel Vlaicu fiind la doar câteva minute de mers pe jos.
Va oferi noilor rezidenți cele mai comfortabile și sigure condiții în cadrul căminului lor: apartamente de 3 și 4 camere cu suprafețe de la 130 mp pana la 292 mp, cu terase frumoase și spectaculoase de la 25 mp până la 94 mp sau apartamente de 2 camere cu suprafețe începând de la 83 mp și locuri de parcare subterane. Etajul 5 oferă terase spectaculoase și generoase, iar la etajul 6 toate apartamentele sunt niște adevărate penthouse-uri.

Detalii tehnice
Sistemul constructiv al imobilului: structura este de tip cadre, diafragme, planșee de beton armat și închiderile exterioare sunt executate din cărămidă Porotherm de 30 cm, placată cu polistiren expandat de 10 cm, iar la exterior finisaje cu tencuială decorativă și caramidă aparentă klinker.
Compartimentările interioare între apartamente sunt făcute cu cărămidă Porotherm de 25 cm pentru a asigura un confort fonic ridicat. Accesul între etaje se face cu lifturi de 6 persoane marca Schindler Otis sau Kone, cate 2 pentru fiecare corp de cladire.
Ca dotări și finisaje:
Exterioare:
– Termosistem cu vata minerala bazaltica, finisaj mixt cu tencuiala de exterior si placare cu material compozit/piatra naturala.
– Tamplarie exterioara de aluminiu (marci de referinta: Schuco, Reynaers) cu rupere de punte termica pentru coeficient transfer termic optim, cu deschideri oscilo-batante si/sau glisante si/sau pereti cortina.
– Finisaje terase cu deck/gresie antiderapanta.
Interioare:
– Usa de acces in apartament – metalica, antiefractie.
– Usi interioare – MDF vopsit, balamale ascunse, broasca magnetica.
– Parchet stratificat (marca de referinta: Natural Wood Floor) in living, dormitoare, holuri, bucatarie.
Placi ceramice (marci de referinta: Porcelanosa, Marazzi) pentru pereti si pardoseli bai.
Instalatii:
Pentru incalzirea apartamentelor si prepararea apei calde menajere se vor folosi centrale cu combustibil gazos, prevazute cu sistem de recirculare pentru diminuarea costurilor. Acestea sunt pozitionate in camerele tehnice in zona subsolului, proiectate cu respectarea celor mai exigente standarde de siguranta la incendiu. Din punct de vedere fonic sunt utilizate cele mai performante elemente de antivibratie si preluare a socului.
Contorizarea se va face atat la pornirea circuitelor din centrala, cat si individual pentru fiecare apartament.
Încalzirea in interiorul apartamentelor este proiectata prin sistem de incalzire in pardoseala, controlabila online/prin telefon (marci de referinta: Rehau, Honeywell), iar in bai vor fi prevazute suplimentar fata de acest sistem si radiatoare de tip port-prosop.
Apartamentele sunt prevazute cu sistem de aer conditionat de tip VRV, controlabil online/prin telefon, (marci de referinta: LG, Mitsubishi Electric), pozitionarea unitatilor exterioare nu afecteaza estetica fatadei.
Instalatia sanitara este prevazuta cu alimentare din reteaua publica, prin bransare conform aviz ApaNova. Ansamblul beneficiaza de grupuri de pompare pentru asigurarea presiunii necesare si rezervei de apa.
Certificat Energetic – Clasa A
*Pretul este pentru apartamentul nemobilat , neutilat.

Utilitati - Imbunatatiri

 • Dotări imobil
 • Supraveghere video
 • Telecomandă poartă acces auto
 • Videointerfon
 • Wireless
 • Pază
 • Spații agrement
 • Fitness
 • Spa
 • Mobilat
 • Nemobilat
 • Sistem încălzire
 • Încălzire prin pardoseală
 • Centrală imobil

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii