Elise Maison | Domeniu spectaculos în inima Pădurii Corbeanca

Tip tranzactie De vanzare
5.500.000€

Pe o suprafata de 14.000 mp de teren se desfasoara o proprietate impresionanta, in adevaratul sens al cuvantului. Departe de forfota asurzitoare a strazilor aglomerate, in deplina intimitate si totusi aproape de toate facilitatile urbane, Elise Maison este desprinsa, parca, din povestile cu printi si printese care au ales sa traiasca aici fericiti pana la adanci batraneti.
Casa se desfasoara pe o suprafata de 1200 mp, dispune de o piscina acoperita si are o configuratie cu nu mai putin de 12 camere si 8 bai. Micile alei duc catre un foisor umbrit, pitoresc si suficient de spatios pentru o serata in compania celor mai buni prieteni.

La interior, imaginea de ansamblu capata influente ale grandorii hispanice, cu piese de colectie, predominand stilul vintage, extrem de bine conditionat, cu accente moderne ce se intrepatrund intr-un vizual imperios. Tonurile cromatice puternice, de statement, contribuie la conturarea unei personalitati puternice a spatiului, ce pare ca se desfasoara deopotriva cu autoritate si blandete intr-un circuit fluid al fiecarei incaperi, cu tavane inalte, vitralii vesele si nobile ferestre ce lasa lumina sa patrunda cu abundenta in interior.
Aceasta intrepatrundere fluida a stilurilor si cromaticii alese pentru design-ul incaperilor impune, in sine, prestanta intregii proprietati. Certificat Energetic – Clasa A

Cu elemente metalice moderne, cu sobre si pretioase piese antique, dar si cu blande influente mediteraneene si plante care se scalda in lumina naturala, povestea Elise Maison se scrie frumos.
Cum o veti continua, ramane, insa, la dispozitia dumneavoastra.

Utilitati - Imbunatatiri

Video

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii