Floreasca | Luxury Duplex 5 bedrooms | Comision 0%

Tip tranzactie De vanzare
1.295.000€ + TVA

Aspectul care defineste echilibrul dintre gradul de confort al unei locuinte si spatiul util al acesteia reprezinta un factor din ce in ce mai pregnant in dezirabilitatea ei ca viitoare resedinta.
De aceea, constructorii si arhitectii pun din ce in ce mai multa atentie catre configuratiile fluide, neingramadite si perfect finisate ale apartamentelor noi.
Apartamentele “tip smarthouse” din acest superb imobil tip “boutique” ce se afla in constructie in nordul Capitalei – Zona Floreasca – vor fi livrate in 2022 cu următorul pachet de materiale de finisare:
– In sala de intrare, coridoare, livingroom si dormitoare: pardoseala din lemn tripla tip Bauwerk, Roussetos, placi de pardoseală tip Mirage, Marazzi, vopsea lavabilă tip Benjamin Moore, Caparol Premium Latex, Falcon pe pereți si pe tavan.
– In bai: placi de pardoseală si gresie tip Mirage, Marazzi, obiecte sanitare tip Scarabeo, sistem in perete de tip Tece, chiuvetă compacta compozit tip Hidrobox, oglinzi cu LED tip Vanita & Casa, sistem modern de scurgere 2 în 1 tip Tece Linus, robinete de baie și sisteme de duș tip Gessi.
– In bucatarii: placi de pardoseala tip Mirage, Marazzi, pardoseli din lemn triplu stratificate de calitate superioară tip Bauwerk, Roussetos.peretele funcțional va fi acoperit cu placă de gips, rezistent la umiditate RI, pe cadru metalic, vopsea lavabilă de tip Caparol Premium Latex, Benjamin Moore, Falcon
– Toate balcoanele exterioare vor fi prevăzute cu sisteme de evacuare a apei constând din jgheaburi de ploaie pentru hidroizolare și termoizolare; Placi tip Mirage
Echiparea instalatiilor electromecanice:
-Sistem de încălzire prin pardoseală tip Uponor
-Sistem de încălzire și răcire VRF tip Daikin VRV
-Sisteme de iluminare și întrerupătoare și mufe electrice de tip ABB, GEWISS
-Sistem intercom tip ABB
-Infrastructura de cablare a rețelei Ethernet pentru tipul de voce și date ABB, GEWISS
-Sisteme de contorizare a utilităților (apă, gaz, electricitate).
-Sistem de automatizare tip ABB: iluminat, temperatura, obloane și jaluzele, securitate (intruziune, detecție de fum), electricitate / alimentare, aplicație mobilă (casa poate fi controlată prin aplicație din interiorul casei dvs. sau prin intermediul unei conexiuni sigure de oriunde în lume)
Toate locuintele acestui complex rezidential vor fi gata sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi atat din punctul de vedere al materialelor si finisajelor, cat si al locatiei in care se afla.
Certificat energetic: Clasa A.

Apartamentul despre care va povestim acum este configurat pe doua nivele ale cladirii; scara interioara separa vasta zona de living & dining de intimitatea celor 5 dormitoare, iar superba terasa de 204 mp confera suficient spatiu pentru o gradina urbana in adevaratul sens al cuvantului.
Desigur, toate aceste detalii ar ramane in umbra daca pozitionarea excelenta, vitraliile inalte ce permit luminii naturale sa patrunda din abundenta, terasa impresionanta care inconjoara dormitoarele si a doua suftagerie ori generosul spatiu de living & dining de la primul nivel nu ar fi, in sine, o reala priveliste.
*Fotografiile afisate au caracter de prezentare
Nota:
La pretul afisat se adauga tva.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Supraveghere video
  • Wireless
  • Videointerfon
  • Senzor de fum
  • Pază
  • Sistem încălzire
  • Încălzire prin pardoseală

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii