Foiศ™orul de foc | ๐—ฉ๐—ถ๐—น๐—ฎ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐˜ ๐—ฅ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜‚๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ฎ

Tip tranzactie De vanzare
575.000โ‚ฌ

๐Ÿ”ธVila a fost construita de firma Foisorul de Foc la 1933 ca locuinta de serviciu pentru directorul de la vremea aceea de la Monitorul oficial.

๐Ÿ”ธEste la 2km de teatrul national, intre bulevardele Ferdinand si Pache Protopopescu, are curte proprie 55mp, pavata cu ardezie si loc de parcare in fata portii, pe o strada linistita si pazita non stop de catre garzile spitalului MAI, spitalul Gerota, situat pe aceeasi strada.

๐Ÿ”ธCasa este complet renovata, consolidata si restaurata, cu panouri Fotovoltaice 3KW, bine izolata termic, doua intrari, certificat energetic clasa B emis anul trecut.

๐Ÿ”ธAre ferestre tip termopan din lemn masiv care imita modelul tamplariei originale, usile interioare sunt restaurate, stucaturile originale de pe tavan conservate in perfecta stare.

๐Ÿ”ธIn interior sunt 3 aparate de aer conditionat LG cool art care nu prea sunt folosite, nefiind nevoie, vara pastrandu-se racoarea data de zidurile groase de caramida rosie (35cm).

๐Ÿ”ธDusumeaua este din stejar natural albit (Natural wood floor), calorifere decorative (Jaga, Belgia), piatra naturala de la Vratza BG in bucatarie si bai, mobilierul din lemn masiv, corpurile de iluminat design propriu cu cristale Swarowski, intrerupatoarele si prizele Forbes&Lomax UK.

๐Ÿ”ธSuprafata totala este de 175mp, dupa cum urmeaza: spalatorie in subsol 13,66mp, parter de 83,15mp cu vestibul, living, dining room, baie, bucatarie.

๐Ÿ”ธLa etaj avem doua dormitoare, o baie si un birou imens care poate fi transformat in dormitor cu baie proprie.

๐Ÿ”ธCasa are un pod neamenajat de 70mp plus o camera de depozitare de 6,37mp amenajata, cu curent electric tras.

๐Ÿ”ธPotential de amenajare a podului intr-un apartament separat daca se doreste.

๐Ÿ”ธPoate fi resedinta sau sediu de firma, cele doua intrari separate putand delimita perfect spatiul de la parter de cel de la etaj.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotฤƒri imobil
  • Interfon
  • Mobilat
  • Mobilat lux
  • Sistem รฎncฤƒlzire
  • Centralฤƒ proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii