La Gloire Elite | Luxury apartment | Dorobanti Area | Comision 0%

Tip tranzactie De vanzare
2.300.000€ + TVA

In inima celei mai prestigioase zone a orașului, populată de vile splendide bine conservate, ambasade și reședințe consulare, se afla o splendida locuinta catre care ne indreptam acum pasii la vizionare.
Spectaculoasele case ale Dorobantiului, mai precis cele din zona “Capitale” au fost ridicate dupa ce a fost parcelata impresionanta proprietate a familiei Filipescu, la inceputul secolului XX. Motivul principal pentru care aspectul arhitectural al acestei zone este atat de armonios este acela ca ridicareal locuintelor in parcelarea rezultata s-a realizat urmand reguli stricte cu privire la densitatea ssi regimul de inăltime permis pentru cladiri.
Ne aflam pe strada Varșovia nr. 6, lângă Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi,în proximitatea obiectivelor culturale și totuși departe de aglomeratie. E liniste si curat, cladirile din vecinatate au un aer boem si aristocratic, iar cladirea in care se afla apartamentul pe care urmeaza sa il vedem poarta un nume cel putin remarcabil: La GLOIRE Élite.

Prin arhitectură, dotări, finisaje, aceasta cladire de locuinte se integrează în mod natural în stilul eclectic și rafinat, proiectându-se în viitor ca o construcție a carei eleganta depaseste orice incadrare in timp.
Locația este privilegiată!
Construita pe patru etaje, P+3E+4R, La Gloire Elite are, pe langa finisajele de exceptie, dotarile ultramoderne si spațiile compartimentate excelent, ofertanta posibilitate de selectie a configuratiei potrivite pentru viitoarea dumneavoastra locuinta, potrivita stilului dumneavoastra de viata, nevoilor intregii familii si – desigur – in cele mai noi tendinte.

Accesul este foarte ușor la toate tipurile de transport, inclusiv la metrou ( Piața Victoriei), iar in proximitate aveti tot ceea ce va puteti dori…la un alt nivel.
Certificat energetic: Clasa A

La Gloire Elire-Varsovia 6 a castigat in 2023 premiul I la Arhitectre Master Prize, unul dintre cele mai inportante conscursuri de arhitectura din lume, unde printre castigatorii din anii trecuti s-au numarat Zaha Hadid, Tadao Ando, Sou Fujimoto sau IBUKU.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Videointerfon
  • Pază
  • Sistem încălzire
  • Încălzire prin pardoseală
  • Centrală imobil

Video

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii