Locuiesti direct în parc ! Proiect arhitectural Brâncovenesc deosebit I

Tip tranzactie De vanzare
180.000€ + TVA

Tunari Park aduce în prezent aromele fascinante ale trecutului și le integrează într-un ansamblu rezidențial modern și rafinat. Acest proiect se remarcă prin stilul arhitectural brâncovenesc, o caracteristică rar întâlnită în alte proiecte rezidențiale noi. Spațiile libere, delimitate de coloane (porticul de acces), reduc masivitatea formelor arhitectonice, iar pridvorul deschis reprezintă un element distinctiv al clădirilor în stil brâncovenesc. La etaj, proporțiile devin și mai elegante și armonioase.

Fiecare casă din Tunari Park dispune de terase generoase la etaj și de un pod mansardabil, oferind astfel multiple posibilități de utilizare. Aceste spații pot fi folosite pentru depozitare, pentru a crea un loc de joacă sau pentru amenajarea unui atelier sau birou personal. Astfel, fiecare locuință poate fi adaptată în funcție de nevoile și preferințele individuale ale locatarilor.

Cu terasele sale generoase, locuitorii pot beneficia de un spațiu în aer liber pentru a se relaxa, a socializa sau a se bucura de vederi pitorești. Podul mansardabil oferă un potențial suplimentar pentru extinderea spațiului locuibil, permițând transformarea acestuia într-un spațiu util, în conformitate cu nevoile fiecărei familii.

Tunari Park este astfel o combinație inedită între stilul arhitectural brâncovenesc și confortul și practicitatea unui ansamblu rezidențial modern. Acesta oferă oportunitatea de a trăi într-un mediu autentic și plin de caracter, fără a sacrifica confortul și utilitatea specifică stilului de viață contemporan.

Cu Tunari Park, te vei simți acasă într-un mediu confortabil, relaxant și liniștit, departe de agitația traficului, dar totuși aproape de București. Acesta este locul perfect în care poți construi cele mai frumoase amintiri. Tunari Park îmbină în mod armonios toate beneficiile, astfel încât să găsești un mediu călduros și confortabil acasă.

Vilele din Tunari Park sunt înconjurate de grădini generoase și dispun de o curte spațioasă în care copiii se pot bucura în siguranță de joacă, având acces securizat. De asemenea, parcul este adiacent complexului, oferind un plus de valoare atât casei tale, cât și celor care aleg să locuiască aici. Această apropiere de natură și spațiile verzi contribuie la crearea unei atmosfere plăcute și relaxante.

Cu Tunari Park, vei găsi acasă un loc în care te poți bucura de intimitate și confort, alături de familia ta. Indiferent că dorești să petreci timp în grădină, să te relaxezi în curtea generoasă sau să te plimbi prin parcul adiacent, vei avea toate facilitățile necesare pentru a te simți bine și pentru a te bucura de fiecare moment.

Așadar, Tunari Park este alegerea ideală pentru cei care caută un stil de viață liniștit, într-un mediu natural, fără a renunța la accesibilitatea și avantajele orașului. Aici vei găsi o comunitate prietenoasă și un mediu plin de frumusețe și armonie, oferindu-ți o viață confortabilă și plină de satisfacții.

Standard înalt de calitate

Vilele Tunari Park respectă toate normele în materie de construcții:
1. încălzire în pardoseală
2. ferestre 5 camere
3. învelitoare acoperiș din țiglă metalică acoperită cu piatră vulcanică (producție Belgia)
4. tencuială decorativă
5. Izolare pod cu vata bazaltica, bariera de vapori ISOFLECT SILVER, banda etansare ALUFIX, folie anticondens ACOVENT 2
6. Fier beton de calitate superioara productie Romania, fasonare Procema RWP ROMANIA S.A
7. Beton clasa superioara impermeabilizat
8. Cărămida porotherm
9. Izolatie termica a întregului imobil cu polistiren expandat EPS 100, 10 cm

Utilitati - Imbunatatiri

 • Dotări imobil
 • Telecomandă poartă acces auto
 • Wireless
 • Acoperiș
 • Parcare biciclete
 • Acces pentru persoane cu dizabilități
 • Mobilat
 • Nemobilat
 • Sistem încălzire
 • Centrală proprie
 • Încălzire prin pardoseală

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii