NOU | Brownie Residence | Ideal investitie | Soseaua Nordului

Tip tranzactie De vanzare
289.000€

Va propunem pentru astazi un apartament finisat modern, caracterizat prin poliedre cu forme simple, simetrice, schematice, o proprietate compusa din 3 camere ce descopera vizitatorului o simetrie si simplitate liniara si spatiala de exceptie, o resedinta potrivita unor persoane comode, ce iubesc apropierea fata de Parcul Herastrau, aerul curat si linistea.
Situata in cadrul unui imobil pe 5 etaje, proprietatea este pozitionata la etajul 1, avand o suprafata utila de peste 85 mp si o terasa de 6.84 mp si reprezinta fara indoiala o resedinta de lux prin prisma materialelor si accesoriilor de cea mai buna calitate.
Propusa spre vanzare, proprietatea se arata in toata splendoarea sa pe masura ce trecem dincolo de intrare, ca o bariera metafizica asezata intre forfota urbana si caminul comfortabil ce ascunde interioare aerisite si armonioase in care jocul volumetriei alterneaza formele geometrice gandite ca un spectacol pentru a captiva privirile. Gandita pentru o familie tanara, cu pasiuni frumoase ce exclud ideea de uniform si imbratiseaza ideea de simplitate, reprezinta din punctul nostru de vedere nu doar o casa, ci o atmosfera. Proprietatea reflecta un spatiu intim ce amplifica lumina naturala si pune in valoare fiecare detaliu intr-un mod ferm, minimalist, constituind pentru viitorul proprietar o solutie functionala, optima si eficienta pentru o viata de familie echilibrata.
De retinut ca proprietatea are asigurat un loc de parcare in subteran, ce se poate achizitiona separat.
Certificat energetic: Clasa A
Va invitam sa o vizitam impreuna!

Utilitati - Imbunatatiri

  • Sistem încălzire
  • Centrală proprie
  • Calorifere

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii