Oportunitate de dezvoltare intr-o zona superba | Borsa | Maramures

Tip tranzactie De vanzare
295.000€

Nu avem obiceiul sa iesim prea des din zona capitalei cand vine vorba de prezentarea de proprietati imobiliare, dar, de data aceasta, exceptia merita toata atentia!
Putine locuri sunt mai frumoase si mai pitoresti ca batranul Maramures, iar Borsa e cunoscuta ca zona turistica de o frumusete aparte.
Vie, vesela si neaosa, aceasta zona i-a cucerit iremediabil pe toti cei ce s-au aventurat a-i cutreiera meleagurile. Merita, asadar, sa facem o incursiune aici si sa ne oprim asupra unei proprietati extrem de promitatoare, care ne-a atras atentia din prima.

Este vorba, mai exact, de o cladire cu 18 camere, 18 dormitoare, 15 bai si 3 bucatarii.
Daca va ganditi deja la oportunitatile de investitie, proprietatea are flexibilitatea de a fi transformata in aproape orice – de la hotel, la restaurant sau centru spa si pana la centru pentru ingrijirea al batranilor. Desi a fost construita in 2014, casa este inca la gri, dar asteapta sa ii fie conturata frumos personalitatea si sa se anime cu oameni minunati, care se vor bucura din plin de pitorescul locului, de aerul curat si linistea ancestrala ce dainuie nostalgic peste un taram a carui splendoare umple multe inimi.

Suprafata totala a proprietatii este extrem de generoasa – 7194 mp, iar cladirea ocupa 1522 mp suprafata desfasurata, din care 11477 mp suprafata utila.
Va veti bucura de nu mai putin de 8 terase pe care le puteti amenaja dupa bunul plac si scop al investitiei, iar acoperisul, gandit sa fie temerar, este din tigla, menit sa reziste oricaror furtuni ce vor veni.
Certificat Energetic – Clasa A.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Mobilat
  • Mobilat parțial
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii