Primavera Residence | Duplex 5 camere | Primaverii | Super locatie

Tip tranzactie De vanzare
1.180.000€

Cum ati decora un living de 42 mp si ce povesti s-ar spune in jurul semineului?
Cum v-ati imagina viata intr-un duplex de 250 mp, intr-o cladire finalizata in anul 2012? Acest vis frumos poate deveni realitate si nu vom spune asta cu accentul vanzatorilor de teleshopping.

Motivul pentru care va recomandam sa vizionati aceasta proprietate este simplu: apreciem calitatea in orice forma a ei.
De data aceasta, a luat forma unui apartament cu 5 camere, 4 bai, 3 balcoane, 2 locuri de parcare si 1 garaj. In forma aceasta a pornit si numaratoarea inversa catre noi inceputuri – mai bune.
Situat in cartierul Primaverii, inconjurat de liniste, verdeata si bun gust, imobilul in care se afla Primavera Residence cuprinde 13 unitati rezidentiale, este prevazut cu parcare subterana si beneficiaza de toate facilitatile unui consum eficient de energie.
In pretul de vanzare al apartamentului este inclusa o boxa la subsol,un loc de parcare si accesul catre gradina interioara a cladirii. Cele 3 balcoane si terasa de 31 mp vor oferi deschidere cu vedere spre parcul Bordei- Herastrau si piata Charles de Gaulle. Fiind la etajul 6 al cladirii, nu veti avea o asemenea vedere obstructionata de copaci sau alte imobile, iar rezultatul este cu adevarat spectaculos intrucat aceasta este una din cele mai frumoase si bine cotate zone ale Bucurestiului.

In ceea ce priveste interiorul si finisajele pentru care proprietarii duplexului au optat spre a-si spori confortul, acestea sunt de o calitate superioara si pun accentul pe imbinarea eleganta intre diferite tipuri de materiale.

Interiorul apartamentului este generos, se desfasoara pe 2 etaje si are o suprafata utila de 175mp. Materialele folosite la finisarea interiorului cuprind: parchet masiv, piatra naturala, ferestre cu geam termopan-timplarie aluminiu, obiecte sanitare
din gama de lux. Bucataria este mobilata si echipata cu aparatura electrocasnica (mobilier pe comada si electrocasnice Franke).

Suprafata totala a apartamentului este de 212mp, este prevazut cu o superba scara interioara, iar compartimentarea este facuta dupa cum urmeaza:
– 5 camere (living cu semineu + 4 dormitoare),
– 1 bucatarie,
– 4 bai , 1 toaleta de serviciu
– 1 terasa
-3 balcoane.

Intreaga locuinta este luminoasa si foarte placuta, ferestrele mari oferind o vedere panoramica deschisa, cu orientare spre spatiile verzi. Terasele sunt functionale, sunt suficient de spatioase fiecare in parte si pot fi amenajate cu mobilier.

Toate acestea fac din Primavera Residence o ocazie in piata imobiliara.
Pretul apartamentului include un spatiu de depozitate pa subsol.
Pentru apartament sunt rezervate doua locuri de parcare și o boxa, incluse în preț.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Mobilat
  • Nemobilat
  • Sistem încălzire
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii