Serenity Duplex | Penthouse 5 camere Herastrau Nordului | 2 parcari si boxa

Tip tranzactie De inchiriat, De vanzare
720.000€ (3.000€ / luna)/L

Trebuie sa recunoastem ca ne plac penthouse-urile din simplul motiv ca acestea ofera toate avantajele de a locui intr-un building exclusivist impletite cu luxul unei case, imbinate intr-o armonie perfecta si de cele mai multe ori cu foarte mult bun-gust.
Revenind la duplexul-penthouse de astazi, desfasurat pe doua etaje (etaj 3 si 4) tinem sa precizam ca isi merita numele (Serenity) deoarece comfortul de a locui aici se poate compara cu putine locuri din Bucuresti.
Situat in zona de Nord a Bucurestiului, langa Parcul Herastrau, proprietatea ofera o suprafata utila de peste 130mp si este compusa din 5 camere (un living-room si patru dormitoare) toate incaperile avand acces la lumina natura pe toata durata zilei.
Cu siguranta ca functionalitatea acestei proprietati nu poate fi redata doar printr-o serie de fotografii, o vizionare live v-ar ajuta mai mult pentru a va face o idee despre adevarata valoare a resedintei. Compartimentarea proprietatii este realizata astfel: la primul nivel se afla zona de living de peste 31mp, bucataria de 10mp complet utilata si mobilata, hol, grup sanitar, doua dormitoare ample 913 si 17mp), baie, scara interioara…apoi la nivelul urmator cele doua dormitoare impreuna cu doua grupuri sanitare. La toate acestea putem adauga veranda de-a dreptul uimitoare, un spatiu de peste 42mp, plus cele 3 balcoane. Toate finisajele si accesoriile fac parte din gama high-class.
Gama cromatica pastreaza o atingere calda si placuta prin neutrele folosite in intreg spatiul,iar lumina naturala inunda incaparile fara prea mult efort, gratie spatiilor vitrate ample.
Un spatiu aerisit, contemporan si multifunctional, ideal pentru stilul de viata actual.
Certificat Energetic – Clasa A.
Merita cu prisosinta atentia voastra!
Pt masinile dvs sunt rezervate doua locuri de parcare in parcajul subteran si o boxa, incluse in pretul de achizitie.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Supraveghere video
  • Mobilat
  • Mobilat parțial
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii